6 Tips om Toch Goede Seks te hebben Tijdens Haar Menstruatie

Je kent het als man vast wel: je hebt een date of gewoon een leuke avond met een vrouw, het gaat allemaal helemaal goed, en het heeft er alle schijn van dat er seks van gaat komen. Uiteindelijk blijkt echter dat ze ongesteld is, waardoor het hele feestje in het water valt, en jullie allebei onbevredigd en gefrustreerd achterblijven.

Wat als ik je nu vertel dat dit helemaal niet had gehoeven? Seks tijdens de menstruatie heeft misschien iets meer voeten in de aarde dan normaal, maar als je weet wat je moet doen om het allemaal wat makkelijker of aangenamer te maken, dan hoeft haar ongesteldheid helemaal niet te betekenen dat je van seks hoeft af te zien. In dit artikel zal ik je hierbij helpen, door je enkele goede tips te geven over seks tijdens haar menstruatie. Ik zal gaan stilstaan bij de volgende tips:

  • Accepteer dat het een beetje vies kan worden
  • Leg een handdoek neer
  • Heb seks in de douche
  • Spreek alles goed door van tevoren
  • Gebruik de lepeltje-lepeltje-positie
  • Doe een blinddoek om

Tip 1: Accepteer dat het een beetje vies kan worden

De eerste tip die ik je in dit artikel wil geven, is niet zozeer een praktische tip, maar meer een tip omtrent je mindset. De reden dat veel mensen afzien van seks tijdens menstruatie, is omdat ze het allemaal maar vies vinden. Bloed dat ineens uit openingen komt is natuurlijk niet het meest sexy ding wat er bestaat, en daarom beginnen de meesten er gewoon maar niet aan.

Hoewel er zeker manieren zijn om seks tijdens haar menstruatie aangenamer te maken (zoals ik in de rest van dit artikel duidelijk zal gaan maken), zul je je er wel gewoon bij moeten neerleggen dat het ergens een beetje vies kan worden, en dat dat helemaal niet zo erg is. Een beetje bloed is niets om bang voor te zijn of om onpasselijk van te worden: het is iets heel natuurlijks, iets wat maandelijks bij iedere vrouw gebeurt, en iets wat je niet groter moet maken dan het is.

“Onpasselijk worden bij het idee van ongesteldheid is meer iets voor twaalfjarige jongetjes dan voor volwassen mensen.”

Pas als je dit accepteert, zal seks tijdens de menstruatie ook daadwerkelijk een beetje leuk zijn. Als je alleen maar bezig bent met niet proberen te denken aan dat er bloed uit je partner komt, dan zul je vooral gestrest zijn tijdens de seks, en dan is de lol er wel vanaf. Zet je hier dus overheen, anders wordt het sowieso niks.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Tip 2: Leg een handdoek neer

Dat je moet accepteren dat het een beetje vies wordt, betekent natuurlijk nog niet dat het een slecht idee is om voorzorgsmaatregelen te nemen. Jij mag menstruatiebloed dan wel niet vies vinden, maar als het in je witte lakens belandt, dan zijn de resulterende vlekken ook niet bepaald mooi te noemen, dus je kan beter wat doen om dat te voorkomen.

“Kerrie is niet vies, maar dat wil je ook niet in je beddengoed krijgen.”

De makkelijkste manier om dit te doen is door een handdoek neer te leggen onder haar onderrug, die vervolgens al het bloed opvangt dat vrijkomt tijdens de seks. Niet alleen zullen je lakens hierdoor een stuk schoner blijven, maar het maakt de seks zelf ook minder stressvol, omdat je je hier geen zorgen over hoeft te maken. Hierdoor kun je veel beter genieten van het moment, en wordt de seks een stuk beter.

Overigens is het natuurlijk ook beter om gewoon helemaal geen witte lakens te kiezen, en om een kleur op het bed te leggen waarin bloedvlekken wat minder opvallen. Op die manier is het ook niet zo erg als er ondanks de handdoek toch iets op het bed belandt.

Tip 3: Heb seks in de douche

De vorige tip ging vooral over hoe je omgaat met de vlekken die bijna onvermijdelijk bij seks tijdens menstruatie komen kijken wanneer je dit in bed doet, maar je kan natuurlijk ook kiezen voor een setting waarin vlekken überhaupt geen probleem zijn. Als je echt niet bezig wilt zijn met de complicaties van menstruatie, kun je bijvoorbeeld seks in de douche hebben.

“Vlekken gaan er het makkelijkst uit als ze nergens in zitten.”

Als je seks hebt in de douche, zal al het bloed dat eventueel vrijkomt meteen wegstromen, dus hoef je je daar in zijn geheel niet druk over te maken. Je kan zelfs bijna vergeten dat er überhaupt sprake is van menstruatie. Een badkamervloer of badkuip kan ook erg goed tegen vlekken, en dus hoef je niet bang te zijn dat je deze er later niet meer uit krijgt.

Het verdient hierbij wel de vermelding dat seks onder de douche vaak enige acrobatiek vereist. Vooral als jullie een erg groot lengteverschil hebben, kan het moeilijk zijn om een standje te vinden dat goed voor jullie beiden werkt. Meestal is er wel een oplossing te vinden, maar hou er rekening mee dat het wel eens wat gepuzzel kan worden.

Ook goed om in je achterhoofd te houden: water is geen glijmiddel. Sterker nog: genitaliën kunnen er juist ruwer van worden. Dit kan vervelend zijn tijdens de seks, maar voorspel maakt het al helemaal lastig. Het kan daarom vaak geen kwaad om wat glijmiddel (niet op waterbasis!) mee te nemen naar de douche, om met deze zaken te helpen.

Gratis video: 2 aantrekkelijke dames doen voor hoe jij het beste kan zoenen

Klik direct op de video en leer hoe jij een zoengod wordt.

 

drsm-zoenvideo-570

 

Tip 4: Spreek alles goed door van tevoren

Hoewel ik seks tijdens ongesteldheid zeker aanbeveel, komen er wel degelijk wat complicaties bij kijken, en het verschilt daarom ook erg wat mensen prettig vinden tijdens hun menstruatie. Veel vrouwen worden een beetje onzeker van het feit dat er bloed uit hun vagina komt, en vinden daarom bepaalde handelingen minder fijn als ze menstrueren.

Veel vrouwen vinden het bijvoorbeeld niet zo fijn als je orale seks met haar hebt wanneer ze menstrueert, omdat ze daar heel zelfbewust van wordt. Sommige vrouwen vinden het ook niet fijn als je met je vingers haar vagina in gaat, omdat je ook dan weer met bloed in aanraking zal komen. Dit soort dingen zijn wel handig om te weten vóórdat je begint.

Bovendien kunnen er ook best dingen zijn die jij zélf minder prettig vindt om te doen wanneer ze menstrueert. Ik kan me bijvoorbeeld voorstellen dat je een mond vol menstruatiebloed niet ideaal vindt, en daarom orale seks maar liever van de tafel haalt. Dat is natuurlijk ook helemaal prima, want je hoeft niets te doen wat je niet wilt.

“Dat je het oké vindt om seks te hebben, betekent nog niet dat je álles oké vindt.”

Omdat seks natuurlijk voor alle deelnemende partijen leuk moet zijn, is het wel zo handig als je dit van tevoren doorspreekt, voordat je überhaupt tussen de lakens duikt. Als jij weet wat zij wel en niet prettig vindt, dan kun je daar tijdens de seks rekening mee houden. Dit neemt een hele hoop ongemak en stress weg, en het voorkomt dat jij moet raden wat zij prettig vindt. Jullie weten allebei dat er geen vervelende verrassingen gaan komen, en dat maakt alles een stuk prettiger.

Tip 5: Gebruik de lepeltje-lepeltje-positie

Tot nu toe hebben mijn tips zich vooral gericht op de nadelen die komen kijken bij seks tijdens haar menstruatie, en hoe je die nadelen het best kan proberen te verminderen. Waar ik me echter nog niet op heb gericht, en waar veel mensen ook helemaal niets vanaf weten, zijn de voordelen die seks tijdens haar menstruatie kan hebben.

“Door je te veel te focussen op nadelen, vergeet je al snel dat er ook voordelen bestaan.”

Wist je namelijk dat vrouwen tijdens hun menstruatie vaak juist meer zin in seks hebben, in plaats van minder? Vaak zien ze er toch van af, omdat ze zich schamen of geen zin hebben in het gedoe dat erbij komt kijken, maar dit heeft dus niets te maken met het idee dat menstruerende vrouwen geen zin zouden hebben in seks. Dit is op zich al een goede reden om seks tijdens de menstruatie eens te proberen.

Daarnaast zijn er ook vrouwen die een veel gevoeligere vagina hebben tijdens hun menstruatie, en hierdoor meer genieten van seks. Als je hier optimaal gebruik van wilt maken, dan kun je dit doen door te kiezen voor een standje dat diepe penetratie mogelijk maakt. Eén van die standjes is bijvoorbeeld lepeltje-lepeltje.

Op deze manier kun je namelijk diep penetreren, zodat je optimaal gebruik maakt van haar extra gevoeligheid, maar het wel rustig houden, zodat je haar extra gevoelige vagina ook geen pijn doet. Daarnaast kun je haar op deze manier vanuit verschillende hoeken penetreren, zodat je kan testen wat goed voelt en wat niet.

Als lepeltje-lepeltje niet echt jouw ding is, dan zijn er gelukkig ook nog andere standjes waarmee je hetzelfde effect kan bereiken, zoals bijvoorbeeld de missionarispositie. Ik zou je vooral aanraden om ook andere standjes te proberen, en simpelweg te kijken wat goed werkt voor jullie; zie deze tip vooral als een suggestie, niet als iets wat per se moet!

Tip 6: Doe een blinddoek om

Ik heb op meerdere plekken in dit artikel al gezegd dat er bij seks tijdens haar menstruatie nu eenmaal bloed komt kijken. Je kan dit feit accepteren, en je kan van alles doen om de gevolgen hiervan te verminderen, maar het blijft toch een feit dat de meeste mensen bloed nu eenmaal geen fijn gezicht vinden, en het toch wel een beetje een domper op de sfeer kan zijn.

Als je hier iets aan wilt doen, dan kun je er ook gewoon letterlijk de ogen voor sluiten, en een blinddoek omdoen. Hierdoor zie je niet alleen het bloed niet meer, maar bovendien is dit ook erg spannend. Geef je partner eens de controle over jou, en kijk hoe dat bevalt.

“Je kan haar menstruatie ook zien als een kans om seksuele fantasieën uit te leven.”

Als je het nóg spannender wil maken, dan kun je natuurlijk ook gewoon helemaal je kinky kant omarmen, en andere speeltjes van stal halen. Hierbij kun je aan van alles denken, van vrij milde tot meer heftige dingen. Zo kun je haar jou bijvoorbeeld laten vastbinden aan je bed, of kunnen er zweepjes aan het seksspel worden toegevoegd.

Uiteraard is het hierbij van belang dat je vooraf goede afspraken maakt, want anders kan de sfeer snel omslaan van geil naar vervelend. Het is belangrijk dat je geen dingen bij elkaar doet die de ander niet wil, en aangezien in dit soort situaties vaak onduidelijk is wat rollenspel is en wat niet, kun je dit maar beter van tevoren bespreken.

Als je het écht bont wil maken, is het handig om een safeword af te spreken. Dit is een woord dat je kan zeggen om je partner meteen te laten stoppen, zodat het ook meteen duidelijk is of iets wel of niet bij een bepaald rollenspel hoort.

Dat waren ze dan, 6 onmisbare tips die seks tijdens haar menstruatie niet alleen draaglijk, maar ook ontzettend leuk en opwindend zullen maken. Ik hoop dat ik je heb weten te inspireren om deze tips zo snel mogelijk in de praktijk te brengen, en ik wens je hier dan ook ontzettend veel plezier bij! Menstruatie is nu eenmaal iets dat bij het leven hoort, maar dagen zonder seks hoeven dan weer niet bij het leven te horen, en er is geen enkele goede reden om jezelf en je partner dit iedere maand op te leggen. Zorg gewoon dat je goed voorbereid bent, en dat je weet waar je op moet letten, dan komt het helemaal goed!

De beste seks technieken om een seksgod te worden in bed (per video laten zien door sexy actrices)

Ontdek per video wat de beste tips zijn op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In onze online video’s genaamd De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken. Dit doen we doormiddel van sexy voorbeeld video’s waar 2 actrices en een acteur tips geven en voor doen. Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan.

Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *