8 Ultieme Tips Voor Romantische Seks Met Je Partner

Romantische seks hebben met je partner gaat over het tot stand brengen van een band die je in staat stelt de hogere treden van de liefde te bewandelen. Tijdens deze ceremonie is het tijd om een nieuwe betekenis te geven aan seksuele intensiteit en je te verenigen met je geliefde. Dit bijzondere moment heeft niet alleen te maken met het romantisch maken van je onderkomen en op een speciale manier jullie favoriete seksstandje delen, maar ook MET het activeren van het ‘innerlijke kaarsje’ om jouw verbinding met je partner tijdens de seks naar nieuwe hoogten te brengen.

Het verkennen van de verschillende aspecten van romantische seks creëert een holistisch perspectief op vrijen en seksuele passie. Het betekent ook dat we nieuwe wijsheid, gevoelens en ervaringen kunnen opdoen. Ben jij nieuwsgierig hoe je romantische seks naar een hoger niveau kunt tillen? Lees dan snel verder, want we gaan het samen uitzoeken! Op die manier zul je een beter begrip krijgen van wat romantische seks inhoudt en hoe je het in de praktijk kunt brengen.  

Het verschil tussen seks en romantische seks

Voor vele mensen is er een kwalitatief verschil tussen seks en ‘de liefde bedrijven’. Daar waar het bedrijven van de liefde dieper gaat, zelfs spiritueel, is ‘normale’ seks daarentegen meer utilitair, of minder emotioneel verbonden. Het verschil tussen vrijen en romantisch vrijen is natuurlijk vrij subjectief, want het kan er precies hetzelfde uitzien en hetzelfde aanvoelen, met precies dezelfde seksuele handelingen, gedragingen en verbindingen. Het grootste verschil is echter de intentie achter de seksuele daad: romantisch vrijen is het gebruik van de seksuele daad om gevoelens van romantische liefde uit te drukken.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

1. Het herdefiniëren van seks

Elke persoon brengt zijn eigen perspectief op seks in een romantische relatie. Dit is een houding die gevormd is door zijn of haar levenservaringen. Er zijn echter vele mensen die nooit over seks in een romantische relatie hebben gesproken. Hierdoor communiceren mensen in relaties vaak onvoldoende, wat kan leiden tot ongemakkelijke momenten.

Dit komt misschien doordat de meeste relatieboeken niet diep ingaan op romantische seks. Hierdoor denken veel mannen dat techniek tijdens de seks belangrijker is dan passie en intieme gesprekken met hun partner. Daar waar mannen maken zich vaker zorgen maken over hun seksuele prestaties, zijn er tegelijkertijd veel vrouwen die zich zorgen maken over het bereiken van een orgasme.

Sterker nog: er zijn veel mannen die het bereiken van een vrouwelijk orgasme vergelijken met het scoren van een touchdown! Helaas kan deze vorm van seks tot seksuele disfunctie leiden als het doel niet wordt bereikt. Partners voelen hierdoor dat er misschien iets mis is met hen. Deze druk en schaamte, zonder transparante communicatie, maakt het gemakkelijk te begrijpen waarom velen van ons onzeker zijn als we over seks praten.

Het is daarom belangrijk om de manier waarop je over seks denkt, te herdefiniëren. We adviseren aan koppels om het rustiger aan te doen en te genieten van de hele ervaring, in plaats van zich alleen te concentreren op het eindresultaat. Elke keer dat je je tot je partner wendt, is een kans om vertrouwen en intimiteit op te bouwen.

Door seks in een nieuw perspectief te plaatsen, kunnen partners hun lichamelijke relatie aangenamer maken, zelfs als ze geen orgasme bereiken. Ironisch genoeg wordt het zelfs makkelijker om een orgasme te krijgen als je je er niet toe gedwongen voelt. Zie het zo: goede seks is een bijproduct van een goede relatie met elkaar!

2. Breng een emotionele band tot stand

Bij romantische seks gaat het erom seks te gebruiken als een manier om een diepere band te krijgen. Het is een ceremonie van de liefde, niet alleen een manier om een orgasme te krijgen. Emotionele intimiteit en seksualiteit zijn een cyclisch proces en zijn innig met elkaar verbonden.

Sterker nog: onderzoek heeft zelfs aangetoond dat seksuele bevrediging koppels aanzet tot meer emotionele intimiteit. Kortom: hoe beter je seksleven, hoe sterker je emotionele band. De beste manier om een emotionele band op te bouwen, is samen meer tijd doorbrengen. Doe samen dingen die jullie leuk vinden, begin samen met een nieuwe hobby en maak regelmatig een leuk afspraakje om elkaar beter te leren kennen buiten de seks om.

Gratis video: 2 aantrekkelijke dames doen voor hoe jij het beste kan zoenen

Klik direct op de video en leer hoe jij een zoengod wordt.

 

drsm-zoenvideo-570

 

3. Begin met het maken van een erotische liefdeskaart

Eén van de dingen die een geweldig seksleven kunnen maken en meer seksuele communicatie mogelijk maken, is beginnen met het maken van een erotische liefdeskaart. Dit kun je ook wel zien als een gids voor wat jou en je partner erotisch opwindt en afstoot. Op deze manier kun je een beter beeld krijgen van het lichaam en de verlangens van jou en je partner, door specifieke vragen te stellen over wat jullie prettig vinden en waar jullie behoefte aan hebben. Je kunt beginnen met het bespreken van de volgende vragenlijst:

  • Hoe was de seks de vorige keer?
  • Wat hebben jullie gedaan waardoor er meer hechtenis en verbondenheid ontstond?
  • Wat hebben jullie gedaan om meer te kunnen ontspannen?
  • Wat hebben jullie gedaan dat jullie allebei opwond?
  • Wat hebben jullie nodig om de seks beter voor jullie allebei te maken?
  • Wat maakt seks meer liefdevol voor jullie?
  • Welke fantasieën of gedachten hebben jullie tijdens de seks?
  • Wanneer voelen jullie je het dichtst bij elkaar?

4. Leer beter oogcontact te maken tijdens de seks

Je hebt het volgende gezegde vast wel eens gehoord: ogen zijn de vensters naar de ziel. En niets is minder waar! Oogcontact houden tijdens de seks maakt dat je je kwetsbaarder durft op te stellen tegenover je partner, waardoor je je meer verbonden kan voelen met je partner.

“Meer kwetsbaarheid leidt tot meer verbondenheid, wat gevoelens van vertrouwen kan verhogen en kan leiden tot meer synchronisatie met je partner.”

Toch zijn er veel mensen die moeite hebben om oogcontact te houden. Waarom vermijden mensen eigenlijk oogcontact tijdens seks? Door langdurig oogcontact kunnen mensen zich voelen alsof ze zijn blootgesteld aan gevaar. Door recht in elkaars ogen te kijken, kunnen je echte gevoelens, angsten en onzekerheden bloot te komen liggen. Dit kan enigszins als een bedreiging overkomen!

Daarbij zijn er veel mensen die gemakkelijk worden afgeleid door zelfs maar kleine bewegingen, geluiden of visuele afleidingen, waardoor ze liever hun ogen sluiten om niet te worden afgeleid op het moment zelf. Wij en vele andere seksuologen raden je echter aan er een gewoonte van te maken om jouw partner in de ogen te kijken terwijl jullie vrijen.

Oogcontact tijdens de seks heeft verschillende voordelen, zoals verhogen van het zelfvertrouwen. Door oogcontact te maken op het meest intieme moment, geef je jezelf bloot aan je partner. Dit is de manier waarop je een vertrouwensrelatie opbouwt. Daarnaast toont de blik in de ogen van je partner interesse en laat het zien dat je jezelf volledig geeft en je partner in de vensters van je ziel laat kijken.

We begrijpen het: het maken van meer oogcontact kan nogal overweldigend zijn. Gelukkig zijn er enkele handige tips die je hierbij kunnen helpen. Om te beginnen: maak oogcontact een onderdeel van je voorspel. Wees niet bang om af en toe in de ogen van je partner te kijken terwijl je de liefde bedrijft. Dit is om hem of haar gerust te stellen dat jullie je volledige aandacht aan elkaar kunnen besteden.

Experimenteer daarnaast met het maken van intiem oogcontact tijdens pauzes. Als de ogen van je partner voornamelijk gesloten zijn, schroom dan niet om hem of haar te vragen om de ogen te openen en de tijd te nemen om elkaars blik te waarderen. Op deze manier zullen jullie je meer verbonden voelen met elkaar. Zorg er tenslotte voor dat je ook oogcontact maakt na de seks. Oogcontact na de seks is betekenisvoller dan woorden. Het is alsof je de ander bedankt omdat je partner jou gewild en nodig laat voelen!

5. Ontdek tantrische seks

Tantrische seks is een meditatieve seksuele praktijk die een focus legt op de geest-lichaamverbinding, in plaats van op het hebben van seks voor een orgasme. Dit kan zorgen voor een meer bevredigende seksuele ervaring en meer intimiteit. Het beoefenen van tantrische seks kan je relatie en seksueel genot op verschillende manieren verbeteren. Ten eerste: de nadruk op ademhaling en verbinding creëert een diep niveau van intimiteit. Dit kan ertoe leiden dat je gemakkelijker je hart kan openen en kan je meer verbonden en liefdevoller doen voelen.

Bovendien zal het langzame tempo van tantrische seks je in staat stellen om het sensuele bereik van je lichaam en geest verder te verkennen. Hierdoor is het opeens niet raar om een uur of langer te vrijen. Het gaat hier niet om het krijgen van een orgasme of om iets in het bijzonder te voelen, maar gewoon om het ervaren van je lichaam zoals het is. Neem je tijd en wees je bewust van alles wat je voelt.

“Met tantrische seks is het alsof je van een snelle maaltijd een episch feestmaal maakt:  beide zullen jullie honger stillen, maar het feestmaal brengt meer plezier, vreugde en diepe voldoening!”

Als je aan de slag wil gaan met tantrische seks, probeer dan extra focus te leggen op de ademhaling. Op het moment dat je merkt dat je gedachten beginnen af te dwalen, concentreer je dan weer op je ademhaling. Adem in als je partner uitademt en vice versa. Dit kan helpen om de band tussen jullie beiden te verbeteren en je focus te houden op wat er gebeurt.

Zorg trouwens ook voor langzame bewegingen en werk eraan om het genot geleidelijk te laten toenemen. Hoe langzamer je in staat bent om je emoties en sensaties op te bouwen, hoe sterker je uiteindelijke orgasme zal zijn! Als je het niet langer dan 10 minuten volhoudt, probeer het dan gewoon opnieuw.

Omdat de meesten van ons gewend zijn om seks te hebben op de westerse manier, wat betekent dat we verwachten dat seks een duidelijk begin, midden en einde heeft, vergt het misschien wat tijd om tantrische seks te begrijpen. Door tantrische seks te beoefenen, kun je dit idee loslaten en van seks genieten zonder aan het einde te denken. Dat terwijl je in staat bent je lichaam beter te controleren, je orgasme uit te stellen en de kracht van je orgasme te vergroten!

6. Het bepalen van de juiste sfeer

Voor het bewerkstelligen van romantische seks is het van essentieel belang om de juiste stemming te creëren. Het is immers ietwat complex om je te concentreren op het bedrijven van de liefde met je partner met rinkelende telefoons, de tv op de achtergrond, of tijdsdruk. Bij romantische seks geldt: doe het goed, of doe het niet!

Romantische seks werkt het best als je tijd hebt voor je partner. Flirt en kus gedurende de dag om meer seksuele anticipatie te creëren. Maak een extra romantische sfeer in jullie onderkomen door de lichten te dimmen, zachte muziek te spelen en kaarsen aan te steken. Dit is een perfecte manier om samen in de juiste stemming te komen en alle gelegenheid te nemen om elkaars seksuele passie te ontdekken.

7. Oefen romantisch voorspel

Verreweg één van de beste sekstips om seks romantischer te maken, is het beoefenen van voorspel. Het voorspel is misschien wel het belangrijke moment van de seks, omdat het bijdraagt aan een hoop belanrgrijke fysieke en emotionele aspecten van seks. Het zoenen, knuffelen en strelen zal zorgen dat opwinding naar een hoger niveau wordt getild en zowel het mannelijke als vrouwelijke lichaam wordt voorbereid op intensere, betekenisvolle en comfortabelere seks.

Neem dus je tijd en concentreer je op het behagen van je partner. Kus elkaar, raak elkaar aan en verken elkaar. Jaag vooral niet te snel naar de finale. Dit zal de seks niet alleen intenser en opwindender maken voor jullie allebei, maar het zal jullie ook meer tijd geven om emotioneel verbonden te zijn.

8. De kunst van het aanraken

We sluiten af met het opvoeren van lichamelijke aanrakingen buiten de seks om. Door je gedurende de dag comfortabel te voelen met het aanraken van elkaar, kun je de romantiek in de slaapkamer naar nieuwe hoogten brengen. Uit onderzoek blijkt zelfs dat strelen, masseren, knuffelen, kussen op de wang en handjes vasthouden allemaal nauw verbonden zijn met het bevredigen van je partner.

Door inniger te worden met elkaar, bereid je elkaar niet alleen voor op romantische seks, maar zal het ongetwijfeld ook makkelijker zijn om de zorgen van de dag achter je te laten! Knuffelen met je geliefde of een zachte aanraking terwijl je met elkaar aan het praten bent, verlaagt immers de bloeddruk en vermindert stress, waardoor je beter in staat zult zijn om de intimiteit tijdens de seks te vergroten.

De beste seks technieken om een seksgod te worden in bed (per video laten zien door sexy actrices)

Ontdek per video wat de beste tips zijn op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In onze online video’s genaamd De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken. Dit doen we doormiddel van sexy voorbeeld video’s waar 2 actrices en een acteur tips geven en voor doen. Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan.

Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *