Orgasmes Uitstellen met Promescent? Zo Kan het beter!

Stel je deze situatie voor: je ligt in bed met een ontzettend mooie vrouw, die je net in de kroeg hebt ontmoet. De spanning tussen jullie is bijna aan te raken, en jullie beginnen langzaam elkaars kleren uit te trekken. Het condoom wordt tevoorschijn gehaald en omgedaan, jullie beginnen aan de seks…

En twee minuten later lig je naast haar, met een rood hoofd – van de schaamte. Waar ging het mis? Waarom kwam ik weer zo snel klaar? Helaas is dit probleem voor veel mannen herkenbaar. Is een middel als Promescent dan de oplossing? Nee, zeker niet!

Wat is Promescent precies?

Promescent is een middel van het Amerikaanse bedrijf Absorption Pharmaceuticals. Het is een spray die bedoeld is om je te helpen je orgasme uit te stellen. Het product zou “het nieuwe medicijn voor goede seks” zijn, waarmee je “seksuele bevrediging compleet gemaakt wordt”.

Dit zijn natuurlijk de woorden van de ontwikkelaars van Promescent. Zij hebben een hele uitgebreide website opgezet voor Promescent, met alle voordelen en de werking van het product. Natuurlijk moeten ze ook even vermelden hoe Promescent anders (lees: beter) is dan andere erectieproducten.

Promescent is eigenlijk een gewone delay spray – een spray die je op je penis spuit waardoor deze minder gevoelig wordt. Het principe is heel simpel; doordat je penis minder gevoelig is, krijg je minder seksuele prikkels binnen en kom je minder snel klaar. Maar is de oplossing ook echt zo simpel, of zit er een addertje onder het gras?

Promescent verpest je seksuele ervaring

Er zijn zelfs meerdere addertjes. Allereerst is er een heel belangrijk gevolg van het verdoven van je penis met Promescent. En dat is tergend genoeg zelfs het doel van het product: je voelt minder tijdens de seks. Je merkt met Promescent nauwelijks meer dat je seks aan het hebben bent.

Je zou net zo goed met je penis tegen een muur aan kunnen slaan en het zou hetzelfde voelen als bij de seks. En dat is nou ook niet echt waar je naar op zoek bent. De seks mag dan wel langer duren, maar de kwaliteit gaat wel erg omlaag. Bij seks geldt helaas niet kwantiteit boven kwaliteit.

Promescent claimt dat het product niet afgeeft op je partner. Gelukkig maar, anders zou zij nog minder genieten van de seks dan ze deed voordat je Promescent gebruikte. Maar nu is het niet veel beter, want zij merkt ook wel dat jij niets voelt. Bovendien kun je minder goed aanvoelen waar je nu mee bezig bent, wat voor haar slecht kan uitpakken.

Daarnaast is het nog een kwestie van de juiste dosis vinden. Die is voor iedereen weer anders. Te weinig sprays en het effect gaat verloren, te veel en je krijgt hem überhaupt niet meer omhoog. Voordat je de juiste dosis hebt gevonden, ben je al een paar beurten verder. En dat is, zoals je verderop kunt lezen, erg prijzig.

Met Promescent doodt je de sfeer

Heel veel mensen vinden het al irritant om de seksuele spanning te moeten onderbreken om een condoom om te doen. Het is ook niet zo gek dat veel stellen op zoek zijn naar manieren om zonder condoom veilige seks te hebben. Maar heb je er al over nagedacht wat het spuiten van Promescent voor invloed heeft op de sfeer?

Je onderbreekt jullie intieme sessie om een soort kleine deodorantbus tevoorschijn te halen, die je vervolgens op je penis gaat spuiten. Nou niet echt het meest opwindende gezicht. En daarna moet de spray ook nog 10 minuten intrekken. Natuurlijk kun je in die tijd wel zoenen en strelen, maar het haalt wel de sfeer eruit.

Zeker als je voor de eerste keer met iemand seks hebt, kan het erg ongemakkelijk worden om opeens Promescent op te spuiten. Nu maar hopen dat je date er niet te erg door afgeschrikt wordt… In een relatie kun je er (hopelijk) open over praten. Maar ook nadat je de spray hebt opgedaan wordt de sfeer niet meer hetzelfde.

Promescent is niet goedkoop

Na al deze nadelen besproken te hebben, hebben we het nog niet eens over de prijs gehad. Promescent is een populair product, en heeft een goede plaats in de markt. Kortom: het is redelijk duur. Omgerekend betaal je al snel 2 tot 3 euro (!) per spray. Dat klinkt nu misschien nog niet als veel.

Maar ga eens na hoe vaak je gemiddeld seks hebt. In een relatie is dat toch zeker wel 3 keer per week, misschien zelfs meer als jullie seksueel erg actief zijn. Dan ben je al gauw 10 euro of meer kwijt per week. Op jaarbasis loopt dat op tot honderden euro’s! En dat alleen maar om van je penis een harde, ongevoelige staaf te maken.

Zoals we al aangaven, moet je eerst de juiste dosis Promescent vinden voor jezelf. Eer dat je die gevonden hebt, heb je eigenlijk al geld door het toilet gespoeld met sprays die je niet goed kunt gebruiken. En dan hebben we het nog niet over de verzendkosten gehad – Promescent moet namelijk uit Amerika verzonden worden…

Kortom, Promescent is niet de oplossing die je zoekt…

Je snapt nu waarschijnlijk wel dat Promescent niet de ideale oplossing voor vroegtijdige ejaculatie is zoals ze die op hun site aanprijzen. De nadelen wegen te zwaar om nog van de voordelen te kunnen genieten. Want wat is nu het nut van langere seks als je er niets meer van voelt?

Daarnaast verpest je met Promescent nogal de intieme en opgewonden sfeer, en moet je veel geld neertellen voor een bus. Promescent is dus niet de remedie voor de kwaal van vele mannen. Maar wat helpt er dan wel? Is er nog hoop voor mannen met een vroegtijdige ejaculatie?

Jazeker, en die hoop is gratis! Je moet namelijk leren hoe je je lichaam onder controle kunt houden. Op onze site kun je allerlei tips vinden om gratis en succesvol je orgasme uit te stellen – zonder de ‘hulp’ van gekke middeltjes zoals Promescent. Gewoon zelf leren je orgasme uit te stellen – het kan met onze hulp!

Stel je ejaculatie vanavond al 30 minuten langer uit

Wanneer je nog meer adviezen en strategieën wilt om voorgoed je ejaculatie uit te stellen, heb ik nog een goede tip voor je. Chris Coster is de autoriteit op het gebied van het verhelpen van vroegtijdige ejaculatie. Hij heeft een baanbrekende methode ontwikkelt die vele mannen al hebben verlost van te snel klaarkomen.

Je leert er alles over in zijn uitgebreide aanpak met talloze oefeningen en tips. Daarnaast krijg je nog enkele zeer interessante bonussen die je seksleven nog verder zullen verbeteren.

Bekijk hier de methode van Chris Coster:

Complete Ejaculatie Controle Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *