De 4 Grootste Fouten die Mannen Maken bij Premature Ejaculatie

Deze premature ejaculatie fouten zorgen ervoor dat je je kans op ejaculatie controle volledig verpest. Sommige fouten verpesten je seks, en fout nummer 2 kan op de lange termijn zelfs serieus enge problemen veroorzaken.

Premature ejaculation is geen licht probleem. Het kan uiteindelijk zelfs je relatie kosten. Seksuele onbevredigdheid is namelijk één van de meest voorkomende doodsoorzaken van een relatie.

Sommigen in mijn mailbox noemen premature ejaculatie ook wel “premature ejaculation” in het Engels. Ondanks dat de Nederlandse term “vroegtijdige ejaculatie” is, blijf ik het in dit artikel lekker premature ejaculatie noemen.

Als je af wilt zijn van de pijn en schaamte van premature ejaculatie dan is dit een artikel dat je niet kunt missen.

Premature ejaculatie fout #1: druk

Eén fout die bijna iedereen maakt die last heeft van premature ejaculatie is het te veel druk zetten op zichzelf.

Door te veel druk te zetten op jezelf maak je het moeilijker bewust te zijn over je lichaam. Dit maakt het moeilijker om op tijd op de rem te trappen. Er zijn meerdere methode en technieken die je leren op de rem te trappen.

Bovenal zal te veel druk op jezelf zetten ervoor zorgen dat je niet kan ontspannen, waardoor je te snel klaarkomt. Want wat doe je nou op het moment dat je klaarkomt, je spant je lichaam aan. Je hersenen draaien met een snelheid van 300 kilometer per uur. Des te dichter je brein zit bij de spanning van het klaarkomen, des te eerder je klaarkomt.

Het werkt ongeveer hetzelfde als bij slaapproblemen. Vloeken en stressen om eerder in slaap te vallen brengt je weinig goed.

Belangrijk is om te weten dat focussen op je naderende orgasme niet helpt, Proberen deze in te houden helpt ook niet. Als je je dat realiseert dan ben je al een hele stap verder. Er zijn een hoop technieken die jou wel kunnen helpen met het controleren van je zaadlozing, zonder dat je je druk hoeft te maken.

Het is belangrijk dat je begrijpt dat er een oplossing is voor je probleem en dat jij er aan kan werken. Jij kan leren controle te krijgen over je ejaculatie. Als jij dit begrijpt en Echt inziet, dan zal je je al veel makkelijker kunnen ontspannen.

Premature ejaculatie fout #2: creme’s of pillen gebruiken

Naast dat veel van deze middelen duur zijn, zijn er nog een hoop andere redenen om deze niet te gebruiken. Het pakt het probleem ook totaal niet bij de kern aan. Het zijn tijdelijke oplossingen die op de lange termijn meer kwaad dan goed doen.

Allereerst wil ik je waarschuwen voor de pillen. De populairste anti premature ejaculation pillen zijn eigenlijk antidepressiva. Dat houdt simpel gezegd in dat jezelf minder gevoelig maakt voor impulsen. Het voordeel is dat je minder snel klaarkomt. Het nadeel is dat je van binnen een klein beetje veranderd in een zombie, je zal minder voelen dan voorheen.

De pillen zullen tevens op lange termijn schadelijke lichamelijke effecten hebben. Het grote voordeel waardoor je minder gestimuleerd wordt tijdens de seks is direct ook het nadeel. Je seksuele ervaring wordt minder, net als je leven.

Ook crèmes vernietigen je seksuele genot. Een crème verdoofd je penis waardoor je minder voelt en minder snel klaarkomt. Helaas geven de crèmes ook een beetje op haar af, je stopt immers je penis met dat spul erop in haar vagina. Het resultaat is dat ook zij minder gevoelig wordt.

De crèmes moeten een tijd voor de seks worden aangebracht, hierdoor zit een spontane vrijpartij er niet meer in. Als laatst is het natuurlijk maar een tijdelijke oplossing, die overbodig veel geld kost. Reken maar uit hoeveel het je kost als je de rest van je leven cremé blijft kopen.

Op de korte termijn werken de medicijnen wel, maar de vraag aan jou is: Vind jij het alle nadelen waard, en wil je geen poging wagen om je ejaculatie op een natuurlijke manier te beheersen?

Vind hier meer nadelen van medicatie bij te snel klaarkomen.

Premature ejaculatie fout 3: aan lelijke oude vrouwtjes denken

Je brein is geen speelgoed. Als je aan lelijke oude vrouwtjes tijdens de seks denkt dan geeft je brein je een klap op de hand en focust het zich weer op de seks.

De methode om aan iets onaantrekkelijk te denken werkt dus maar minimaal.

En los daarvan, wie wilt er nou aan iets onsmakelijk denken tijdens de seks(met alle respect voor oude vrouwtjes).

Oma grootmoeder

Premature ejaculatie fout 4: ademhaling

Denk aan wat ik bij fout één heb gezegd. Hoe haalt iemand adem als hij of zij klaarkomt? Als je de gehele tijd al op deze manier ademhaalt dan kom je vanwege de spanning eerder klaar.

Probeer dus eens op je ademhaling te letten. Haal rustig adem en je zal het langer uit kunnen houden in bed.

Hoe je je lichaam echt geeft wat het nodig heeft en je het vanavond al 20 minuten langer uithoudt in bed

Je problemen hoef je niet te ervaren zoals jij ze ervaart en ze hoeven niet voor eeuwig te zijn. Je kan leren controle te krijgen over je ejaculatie. Er zijn tal van oplossingen.

Deze oplossingen worden gedeeld in het ebook Complete Ejaculatie Controle van Chris Coster.

Chris Coster heeft al duizenden mannen geholpen om op een natuurlijke manier af te komen van hun premature ejaculation probleem.

Klik direct op de link hieronder en ontdek meer over het ebook:

Complete Ejaculatie Controle Risicovrij Uitproberen

Stel je ejaculatie vanavond al 30 minuten langer uit

Wanneer je nog meer adviezen en strategieën wilt om voorgoed je ejaculatie uit te stellen, heb ik nog een goede tip voor je. Chris Coster is de autoriteit op het gebied van het verhelpen van vroegtijdige ejaculatie. Hij heeft een baanbrekende methode ontwikkelt die vele mannen al hebben verlost van te snel klaarkomen.

Je leert er alles over in zijn uitgebreide aanpak met talloze oefeningen en tips. Daarnaast krijg je nog enkele zeer interessante bonussen die je seksleven nog verder zullen verbeteren.

Bekijk hier de methode van Chris Coster:

Complete Ejaculatie Controle Risicovrij Uitproberen

2 Reacties op "De 4 Grootste Fouten die Mannen Maken bij Premature Ejaculatie"

 1. Johanna

  says:

  zijn er niet andere medicijnen die wel werken? ik zie namelijk ook gels, nadeel is wel het geld die het kost

  • Jonathan

   says:

   Gels zijn eigenlijk hetzelfde als crèmes, dus dat is ook geen goede oplossing. Ik raad je altijd aan om de natuurlijk oplossing te vinden. Op die manier pak je namelijk de oorzaak aan terwijl medicijnen slechts een korte termijn oplossing is.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *