6 Natuurlijke Manieren om Je Orgasme uit te Stellen

Te vroeg klaarkomen is erg vervelend voor zowel jou als je partner. Jij schaamt je waarschijnlijk rot, en voor je partner is er ook niet heel veel meer aan omdat de stemming verpest is. Het is in principe niets om je voor te schamen; er zijn veel andere mannen die last hebben van vroegtijdige ejaculatie.

Toch ben je op zoek naar een manier om dit te veranderen. Je wilt dat jij en je partner langer genieten van de seks, zonder dat je te vroeg klaarkomt. Maar misschien heb je geen zin in allerlei pillen met rare bijwerkingen. Daarom lees je hier 6 natuurlijke manieren om je orgasme uit te stellen!

Manier 1: Je pc spier trainen

Het kan best dat je nog nooit van je pc spier gehoord hebt – dat had ik ook niet voordat ik me verdiepte in dit onderwerp. Je pc spier is echter heel belangrijk bij het krijgen (en dus het controleren) van je orgasme. Door je pc spier te trainen kun je het klaarkomen uitstellen, ook tijdens de seks.

De pc spier loopt vanaf je schaambeen naar je stuitje. Hij controleert de vloeistof in je urinebuis. Dat kan dus zowel sperma als urine zijn. Je gebruikt hem dus eigenlijk al zonder dat je het wist; wanneer je je plas ophoudt. Het aanspannen van je pc spier zorgt er dus voor dat er geen vloeistof door de urinebuis stroomt.

Door zogenaamde ‘kegeloefeningen’ te doen kun je jouw pc spier trainen. Dit zijn korte oefeningen waarbij je de spier om en om 5 seconden aanspant, en daarna 5 seconden ontspant. Dat doe je elke dag ongeveer tien keer achter elkaar. Zo krijg je meer controle over je orgasme en wanneer je klaarkomt.

Manier 2: Vermijd stress tijdens de seks

Seks kan best heel spannend zijn; bijvoorbeeld de eerste keer dat je het met je nieuwe of eerste partner doet. Je wilt het liefst zo goed mogelijk ‘presteren’ in bed en je partner laten genieten. Dat je dan per ongeluk heel snel klaarkomt, kan erg pijnlijk voor je zijn. Wij zeggen echter: waarom maak je zo’n ‘big deal’ van seks?

Seks is eigenlijk iets waar je allebei van hoort te genieten; daar hoort geen stress bij. Stress en prestatiedruk tijdens seks zijn grote boosdoeners die een vroegtijdig orgasme veroorzaken. Daarom is het belangrijk dat jij en je partner op jullie gemak zijn bij de seks en gewoon ontspannen. De seks – en het orgasme – komen vanzelf!

Manier 3: Denk aan iets anders…

Een oude tip om vroegtijdig klaarkomen te voorkomen, is om aan iets totaal niet opwindends te denken wanneer je denkt snel klaar te komen. Het doel is om minder opgewonden te raken en daardoor je orgasme uit te stellen. Op het eerste gezicht een handige truc; door even niet aan seks te denken hoef je ook niet aan je orgasme te denken.

In de praktijk is het niet de beste manier. Door aan iets niet opwindends te denken, raak je erg uit het moment en wordt de seks minder intiem. Dat is nadelig voor de passie en energie tussen jullie twee. Beter is om het even iets rustiger aan te doen, of met je partner te communiceren. Je bent dan alsnog een beetje afgeleid, zonder dat de passie verdwijnt.

Manier 4: Bepaalde standjes kunnen helpen

Voor mannen is het minder stimulerend als de vrouwen het tempo bepalen. Dat houdt in dat een standje waarbij de vrouw bovenop ligt, beter werkt om je orgasme uit te stellen. Sowieso is het uitproberen van nieuwe standjes goed voor jullie seksuele relatie; het voorkomt dat de seks saai wordt.

Standjes met de vrouw bovenop zijn bijvoorbeeld de cowgirl. De man ligt dan op zijn rug op bed, terwijl de vrouw bovenop hem zit en hem als het ware berijdt. Het kan erg opwindend zijn om je partner het tempo te zien bepalen, probeer dit dus zeker eens uit. Ook de ‘reverse cowgirl’ is mogelijk, waarbij de vrouw met haar rug naar je toe ligt.

Maar ook een standje als doggystyle kan gebruikt worden om de vrouw het tempo te laten bepalen. Zij beweegt haar lichaam dan telkens naar je toe en van je af, of met haar onderlichaam op en neer. Jij hoeft als man helemaal niets te doen. Het kan moeilijk zijn om niet het tempo te bepalen; maar je moet het over hebben voor langere seks en een beter orgasme!

Manier 5: Oefen tijdens de soloseks

Tijdens het masturberen kun je ook bepaalde technieken gebruiken om je orgasme tijdens echte seks uit te stellen. Dit is bijvoorbeeld de zogenaamde stop-startmethode. Hierbij concentreer je je tijdens het masturberen op de gevoelens in je penis. Wanneer je voelt dat je orgasme nadert, stop je en ontspan je. Daarna ga je weer verder.

Dit herhaal je het liefst zo vaak mogelijk, tot er ongeveer een kwartier verstreken is. Als dit je goed lukt, kun je het proberen terwijl je partner jou aftrekt. Weer daarna doen jullie het met glijmiddel. Als het alle keren goed lukt, betekent het dat je je orgasme steeds beter onder controle hebt. Dit kun je dan toepassen bij de seks.

Manier 6: De knijpmethode

Deze methode is ook vaak toegepast. Hij houdt in dat, wanneer je jouw orgasme voelt komen, je op een bepaalde manier in de penis knijpt. Dit doe je met je duim aan de onderkant van je penis, waar je eikel net overgaat in de schacht. Twee vingers liggen er recht tegenover. Wanneer je je orgasme voelt komen, moet je een tijdje op deze manier in je penis knijpen.

Je orgasme ebt dan weg en je penis wordt slapper. Lukt dit goed? Dan kan je het proberen met je partner en tijdens de seks. Het is niet de meest praktische methode, omdat je telkens moet stoppen met de seks om de knijpmethode uit te voeren. Maar je kunt er wel effectief je orgasme mee uitstellen.

Stel je ejaculatie vanavond al 30 minuten langer uit

Wanneer je nog meer adviezen en strategieën wilt om voorgoed je ejaculatie uit te stellen, heb ik nog een goede tip voor je. Chris Coster is de autoriteit op het gebied van het verhelpen van vroegtijdige ejaculatie. Hij heeft een baanbrekende methode ontwikkelt die vele mannen al hebben verlost van te snel klaarkomen.

Je leert er alles over in zijn uitgebreide aanpak met talloze oefeningen en tips. Daarnaast krijg je nog enkele zeer interessante bonussen die je seksleven nog verder zullen verbeteren.

Bekijk hier de methode van Chris Coster:

Complete Ejaculatie Controle Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *