4 Nadelen van Lubrin Capsules/Glijmiddel Kopen en Gebruiken

Vaginale droogheid kan een vervelend probleem zijn bij de seks. Zeker als je geen condooms gebruikt, die meestal glijmiddel aan de buitenkant hebben, kan de seks nogal pijnlijk zijn als jouw vagina niet goed vochtig wordt. Daar is een redelijk simpele oplossing voor: glijmiddel. Lubrin capsules zijn een voorbeeld van zo’n glijmiddel.

Lubrin capsules zijn echter niet de ultieme oplossing tegen jouw vaginale droogheid. Er kleven redelijk wat nadelen aan. Wil je meer weten over Lubrin capsules en waarom je deze beter niet kan kopen? Dan vind je in dit artikel alles over de 4 belangrijkste nadelen van Lubrin glijmiddel.

Wat zijn Lubrin glijmiddel capsules?

Normaal gesproken kun je glijmiddel kopen in flesjes. De meeste flesjes beschikken over een pompje, waardoor je het glijmiddel eenvoudig op je handen kunt pompen. Je kunt je voorstellen dat dit op een gegeven moment niet meer zo fijn is. Je flesje wordt bijvoorbeeld heel plakkerig.lubrin1

Daarom heeft Lubrin het anders aangepakt.

Dit glijmiddel wordt namelijk verkocht als capsules.

Je werkt dus niet meer met een flacon, maar met een soort pil die je moet aanbrengen in de vagina. Dat gaat als volgt:

 • Haal de Lubrin capsule uit de verpakking
 • Breng deze aan voordat je seks gaat hebben
 • De capsule laat glijmiddel vrij wanneer deze in contact komt met vocht
 • Je vagina blijft nu enkele uren vochtig

Lubrin capsules hebben dus als groot voordeel dat je niet meer tijdens de seks hoeft te klooien met glijmiddel. Je brengt gewoon van tevoren een capsule in en daarmee is het klaar. Je hebt geen extra glijmiddel meer nodig en je vagina blijft een aantal uur vochtig. Je hoeft de seks er niet voor te onderbreken.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Wanneer kun je Lubrin capsules gebruiken?

Glijmiddel wordt ilubrin2n veel situaties gebruikt. Deze situaties hebben gemeen dat er op de een of andere manier te weinig vocht is. Meestal komt dit doordat de vagina van de vrouw niet vochtig genoeg wordt. Wanneer een vrouw seksueel opgewonden wordt, scheidt haar vagina namelijk een soort vocht af.

Bij de ene vrouw wordt de vagina vochtiger dan bij de ander. Sommige vrouwen maken van nature gewoon weinig vaginaal vocht aan. In zo’n geval is het slim om glijmiddel te gebruiken. Seks kan anders erg pijnlijk worden, waardoor je zelfs nog vervelendere problemen kunt krijgen, zoals vaginisme.

Het kan ook gebeuren dat de vrouw een keer iets minder opgewonden is dan normaal. Haar vagina maakt dan ook minder vocht aan. Als ze dan toch seks wil hebben, kan de penetratie een vervelend gevoel geven. Je kunt dit oplossen door Lubrin glijmiddel capsules te gebruiken.

Ten slotte gebruiken veel mensen condooms. De meeste condooms worden verkocht met standaard glijmiddel aan de buitenkant, om de seks aangenamer te maken. Als je geen condooms meer gebruikt, kun je dit extra glijmiddel missen. Een lubrin capsule helpt om de seks toch aangenaam te maken.

4 nadelen van het kopen en gebruiken van Lubrin capsules

Lubrin capsules klinken dus als een prima oplossing. Ze maken de vagina vochtig en je hoeft niet te klungelen met een flesje glijmiddel tijdens de seks. Niets mis mee, toch? Er kleven (no pun intended) echter wel wat nadelen aan Lubrin capsules, waardoor je wel twee keer moet nadenken of je deze wilt kopen. Ik leg ze hieronder voor je uit.

Gratis video: 2 aantrekkelijke dames doen voor hoe jij het beste kan zoenen

Klik direct op de video en leer hoe jij een zoengod wordt.

 

drsm-zoenvideo-570

 

Nadeel 1: Lubrin capsules zijn erg duur

Normaal is een tube glijmiddel, afhankelijk van het merk, niet heel duur. Een flesje van Durex van 100ml kost zo’n 10 euro, maar hier kun je wel aardig lang mee doen.

Lubrin glijmiddel kost 20 euro per 12 capsules.

Je betaalt dus meer dan €1,50 per keer dat je seks wilt hebben! Zonder Lubrin capsules zal het namelijk pijnlijk zijn als je samen de liefde wilt bedrijven. Een capsule houdt je dan wel enkele uren vochtig, maar niet lang genoeg om bijvoorbeeld twee dagen achter elkaar seks te hebben.

Lubrin capsules blijven gebruiken zal je op de lange termijn dus een fortuin kosten. Ik snap dat seks je veel waard is, maar ik denk niet dat je zo’n 20 euro per maand wilt betalen alleen maar om te kunnen vrijen. Zeker niet als er goedkopere opties zijn!

Nadeel 2: Je kunt niet meer spontaan seks hebben

Je moet Lubrin capsules van tevoren in je vagina aanbrengen. Het duurt dan even voordat de capsule is opgelost, maar je vagina is dan wel enkele uren vochtig. Het probleem hiermee is dat je niet spontaan seks kunt hebben.

lubrin3

Juist omdat het even duurt voordat de Lubrin capsule in werking is gesteld, kun je niet meer ‘zomaar’ seks hebben. Je moet altijd op tijd de capsule inbrengen. Je kunt wel ongeveer raden wanneer je seks gaat hebben (bijvoorbeeld als jij en je partner een avond vrij zijn), maar écht spontane seks zit er niet meer in.

Hetzelfde geldt voor veel producten die mannen helpen met bijvoorbeeld erectieproblemen of vroegtijdige ejaculatie. Deze pillen moet je ook van tevoren innemen. Dit is nu eenmaal heel onhandig, maar daar kun je niks aan doen. Het is een fundamenteel nadeel van Lubrin capsules.

Nadeel 3: Er is weinig bekend over Lubrin

Als je op zoek gaat op internet, kun je maar weinig vinden over Lubrin. Er is geen officiële site en de meeste Nederlandse webshops verkopen het niet.

Wanneer iets onbekend is, betekent dat meestal niet veel goeds.

Hoe bekender een product, hoe beter de positieve effecten, maar vooral ook de bijwerkingen gedocumenteerd zijn. Als je Lubrin capsules koopt, haal je jezelf nogal een risico op de hals. Het is namelijk onduidelijk wat voor effecten deze capsule op je lichaam heeft.

Zo kunnen er bijvoorbeeld problemen ontstaan als je het glijmiddel gebruikt tijdens je menstruatie, of als je allergisch bent voor één van de ingrediënten. Zolang dit niet duidelijk bekend is, kun je maar beter geen Lubrin capsules kopen. Er zijn genoeg andere producten die als glijmiddel fungeren, maar waar wél veel over bekend is.

Nadeel 4: Lubrin lost het probleem niet op

Vaginale droogheid is een vervelend probleem dat je (seksuele) relatie in de weg kan staan. Mensen onderschatten soms hoe erg een gebrek aan seks hun relatie kan beïnvloeden. Je denkt misschien dat je met een glijmiddel als Lubrin capsules het probleem oplost, maar dat is niet zo. Je pakt namelijk niet het probleem bij de kern aan.lubrin4

Glijmiddel werkt misschien wel tijdelijk om je vagina vochtig te maken, maar zodra het product is uitgewerkt, heb je er niets meer aan. Het helpt dus niet tegen de oorzaak van jouw vaginale droogheid. Wat deze oorzaak precies is, verschilt nogal sterk per vrouw. Het komt vaak door ouderdom, veranderingen in je hormonen of psychische problemen.

Je kunt je misschien afvragen wat hier erg aan is. Als Lubrin capsules jouw helpen om je vagina vochtig te maken, is er toch niets aan de hand? In principe is dit waar, maar bekijk het eens van deze kant:

 • Je vagina wordt van nature niet vochtig genoeg
 • Je hebt een hulpmiddel nodig om je vagina te bevochtigen
 • Je kunt niet meer vochtig worden zonder dit hulpmiddel
 • Je wordt afhankelijk van dit hulpmiddel
 • Je bent steeds meer geld kwijt om maar seks te kunnen hebben

Het lijkt eigenlijk bijna op een verslaving, alleen voelt het waarschijnlijk meer als een verplichting. Op een gegeven moment ben je zo afhankelijk van Lubrin capsules, dat je niet meer zonder kunt. Dit is op zich al geen goede situatie.

Daarnaast weet je nu dat Lubrin capsules best wel wat geld kosten. Het gaat je op de lange termijn dus pijn doen in de portemonnee als je glijmiddel blijft gebruiken. Tel daarbij op dat je het probleem er niet eens mee oplost en dat Lubrin wellicht onveilig is, en je hebt genoeg redenen om het niet te kopen!

Zo kun je vaginale droogheid wel oplossen

Nu Lubrin capsules niet de beste oplossing blijken tegen vaginale droogheid, wil je natuurlijk weten wat je wél kunt doen. Ik heb hieronder de beste oplossingen tegen vaginale droogheid op een rijtje gezet.lubrin5

 • Drink veel water. Hoe meer water je drinkt, hoe beter jouw lichaam gehydrateerd wordt en hoe makkelijker jouw vagina vocht kan produceren.
 • Vermijd dranken die vocht aan je lichaam onttrekken, zoals koffie of alcoholische dranken. Dit geldt vooral op oudere leeftijd, wanneer je lichaam al meer moeite heeft om water vast te houden.
 • Zorg dat je goed opgewonden bent tijdens de seks. Dit kun je stimuleren door meer de tijd te nemen voor seks, lang aan voorspel te doen en je niet te richten op het klaarkomen. Probeer vooral van de seks te genieten!
 • Let op je voeding. Het hormoon oestrogeen speelt een belangrijke rol bij de vochtproductie. Je kunt de aanmaak van dit hormoon stimuleren door meer groenten, fruit, tofu, soja, peulvruchten en lijnzaad te consumeren.
 • Ten slotte kun je naar de huisarts gaan om naar je vaginale droogheid te laten kijken. Hij of zij kan je bijvoorbeeld een kuur voorschrijven om je vagina weer vochtig te maken.
 • In het volgende artikel kun je nog veel meer lezen over vaginale droogheid.

De beste seks technieken om een seksgod te worden in bed (per video laten zien door sexy actrices)

Ontdek per video wat de beste tips zijn op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In onze online video’s genaamd De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken. Dit doen we doormiddel van sexy voorbeeld video’s waar 2 actrices en een acteur tips geven en voor doen. Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan.

Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *