Orgasme Uitstellen met Libido Diamond capsules: Werkt dit?

Uit onderzoek is gebleken dat mannen vaak last hebben van te snel klaarkomen of het niet in stand kunnen houden van hun erectie. Als oplossing voor deze problemen bieden vele bedrijven ‘ongelooflijke’ producten aan. Eén van deze producten heet ‘Libido Diamond’.

Feitelijk gezien zijn dit capsules, waarin diverse kruidenextracten zitten. Dit product helpt om je ‘seksuele energie’ op peil te krijgen en ondersteunt bij lichamelijke inspanningen. Je kan de capsules op het internet bestellen of aanschaffen bij de drogist of gezondheidswinkel.

Onderstaande problemen of wensen worden met de Libido Diamond capsules opgelost of in vervulling gebracht:

  • Langdurige erectie. Door de kruidenextracten in de Libido Diamond capsule wordt de doorbloeding van de penis gestimuleerd. Hierdoor is het eenvoudiger om een erectie aan te houden en zal je penis ook iets harder en groter zijn.
  • Stelt orgasme uit. Als je gebruik maakt van de capsules kom je minder snel klaar. Hiervan wordt jouw vriendin of vrouw zeer blij!
  • Drang naar seksuele activiteit neemt toe. Hoewel de meeste mannen geen genoeg kunnen krijgen van seks, hebben sommigen er toch wat minder vaak zin in. De capsules zorgen ervoor dat je drank naar seks toeneemt en dat vrijen weer ‘prettig’ voelt.
  • Betere kwaliteit en kwantiteit van je sperma. Komen er bij jou maar een paar druppels uit? De Libido Diamond capsules verhogen de kwaliteit én kwantiteit van jouw sperma.
  • Directe werking. Ongeveer een half uur na inname van de capsule treden de effecten al in werking. Wel zo handig als je vriendin of vrouw zin heeft!
  • Zowel voor langdurig als incidenteel gebruik. Het middel is niet schadelijk als je het lang achter elkaar gebruikt. Wel mag je maximaal één dosis (2 capsules) per dag nemen.

In de praktijk: werkt het?

Het is lastig aan te tonen of dit soort middelen echt werken. Wel is duidelijk dat bovenstaande lijst wat overdreven is. Het is prima mogelijk om de doorbloeding en de mate van opwinding te beïnvloeden. Van bepaald voedsel is bewezen dat het deze werking heeft. De lijst lijkt echter elk probleem op te lossen en alle wensen in vervulling te laten gaan.

Online reviews geven een wisselend beeld. De één geeft aan niet te geloven in het product (maar heeft het ook niet geprobeerd), en de ander is heel erg enthousiast. Helaas lijken enkel enthousiaste reviews heel erg op elkaar – en dit soort bedrijven staan er bekend om reviews in te kopen. Er staan op enkele websites reviews die positief zijn en wel betrouwbaar overkomen.

Nadelen van de Libido Diamond capsules

Wij zijn nooit zo enthousiast over dit soort producten. Vaak werken ze niet, en als ze wel werken zijn ze over het algemeen erg duur. Bovendien pakken ze het probleem meestal niet écht aan. Hieronder lichten we onze kritiek toe, en in het volgende kopje lees je een goed alternatief.

Hoge kosten

Ook op gebied van kosten zijn de Libido Diamond capsules niet ideaal. Voor 10 capsules ben je ongeveer 40,- euro kwijt. Dit is dus 4,- euro per capsule. De aanbevolen dosis is 2 capsules per keer. Als jij ongeveer drie keer per week seks hebt kost dit meer dan 1000,- euro per jaar! Dit vinden wij een hoop geld, wat je beter kunt besteden aan bijvoorbeeld een leuke vakantie.

Geen spontaniteit met de Diamond capsules

Ben jij wel eens wakker geworden naast je vriendin of vrouw met enorm veel zin in seks? Of dat zij erg veel zin had? Helaas! Je moet de Libido Diamond capsules minimaal 30 minuten van tevoren innemen.

Het vervelende aan het gebruik van dit soort middelen is dat ze het hele idee van spontane seks als sneeuw voor de zon doen verdwijnen. Je moet namelijk deze capsules bij voorbaat innemen. Als je ze even niet bij je hebt of zelfs niet meer in huid hebben zal je de werking moeten missen. Het probleem (te vroeg klaarkomen) verdwijnt dus niet daadwerkelijk, maar wordt enkel door het middel tijdelijk weggenomen.

Alternatief: Meer controle over je lichaam en geest krijgen

De meeste problemen bij mannen (zoals een erectiestoornis of een vroegtijdige ejaculatie) worden veroorzaakt door lichamelijke of geestelijke problemen. De man heeft in dat geval te weinig controle over zijn lichaam en gedachten. Het is jammer dat hier in de pers zo weinig aandacht voor is.

De PC spier

Weet jij bijvoorbeeld wat de PC spier is? Deze spier span je aan wanneer je jouw plas probeert op te houden. Maar: deze spier gebruik je ook op het moment dat je klaarkomt. Er zijn bepaalde oefeningen om de PC spier te trainen. Door meer controle over deze spier te krijgen, kan je jouw orgasme eerder voelen aankomen en ook daadwerkelijk uitstellen.

Geestelijke problemen

Een groot mentaal probleem van mannen is spanning. Het is logisch om de eerste paar keren dat je seks met je vriendin of vrouw hebt een beetje gespannen bent. Veel jongens en mannen komen de eerste paar keren daardoor ook erg snel klaar. Iets verder in de relatie is het echter wel zo prettig om het langer dan 5 minuten vol te houden.

De spanning kan nog verder oplopen als je een keer geen stijve penis kon krijgen of geen orgasme kon bereiken. Sommige manen schamen zich hiervoor en zijn bang dat het nog een keer gebeurt. Door deze spanning zullen dit soort dingen júist weer gebeuren.

De methode van Chris Coster

Wil jij de baas worden over jouw lichaam en geest? Chris Coster is iemand die heel veel verstand heeft van het verhelpen van een vroegtijdige ejaculatie. Hij heeft speciaal hiervoor een methode ontwikkeld, waarmee hij al vele mannen heeft verlost van dit akelige probleem. Hierdoor nam hun zelfvertrouwen en de kwaliteit van hun relatie direct toe!

Zijn ebook staat bordevol unieke oefeningen en tips. Bovendien krijg je gratis diverse bonussen, waarmee je jouw seksleven naar een volgend niveau kan tillen. In vergelijking met de Diamond capsules is dit ebook een investering van niks. Daarbij hoef je met deze kennis niet elke keer voor het hebben van seks Diamond Libido capsules te slikken.

Stel je ejaculatie vanavond al 30 minuten langer uit

Wanneer je nog meer adviezen en strategieën wilt om voorgoed je ejaculatie uit te stellen, heb ik nog een goede tip voor je. Chris Coster is de autoriteit op het gebied van het verhelpen van vroegtijdige ejaculatie. Hij heeft een baanbrekende methode ontwikkelt die vele mannen al hebben verlost van te snel klaarkomen.

Je leert er alles over in zijn uitgebreide aanpak met talloze oefeningen en tips. Daarnaast krijg je nog enkele zeer interessante bonussen die je seksleven nog verder zullen verbeteren.

Bekijk hier de methode van Chris Coster:

Complete Ejaculatie Controle Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *