Hoe Krijg Ik Een Vrouw Geil? 6 Slimme Technieken en Tips

Mannen willen seks om klaar te komen. Die aandrang komt vanuit het oerinstinct, maar de niet egoïstische man let ook goed op de behoeften van de vrouw. Veel mannen lopen met de vraag “Hoe krijg ik een vrouw geil?” Gelukkig zijn daar goede technieken voor die wij graag aan je uit willen leggen.

Een geile vrouw zorgt voor een gelukkige man. Mannen zijn gericht op een orgasme, maar seks is ook voor mannen meer dan alleen het klaar komen. Ook gezien vanuit hun eigen belang is het belangrijk om tijdens de seks de vrouw zo geil mogelijk te krijgen. Ten eerste geeft een geile vrouw de man ook meer opwinding en ten tweede zal de vrouw ook eerder weer behoefte hebben aan seks.

Mannen eerder geil dan vrouwen

In tegenstelling tot mannen vinden vrouwen het moeilijk om helemaal los te gaan met seks. Zij kunnen zich moeilijker overgeven aan het lichamelijke genot van seks. Hier kunnen verschillende redenen voor zijn, maar het is belangrijker om te weten hoe je haar geil kunt krijgen. Hier moet je als man wel de nodige aandacht aan besteden.

Ten eerste kost het vrouwen veel meer moeite om geil te worden. Ze moeten eerst langzaam opwarmen. Een man kan gelijk los gaan. Zodra een vrouw geil is, zal ze wel meer genieten van seks in vergelijking met de gemiddelde man.

Ten tweede kunnen mannen al geil worden door naar de partner te kijken. Vrouwen zullen een dergelijke beleving minder voelen.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Gemiddelde vrouw is minder op seks gericht dan de man

Doordat mannen sneller opgewonden raken, zijn ze ook meer gericht op seks. Bij vrouwen gaat het meer om een gevoel dat eerst opgewekt moet worden. Een vrouw die een aantrekkelijke man ziet, zal dat anders beleven dan een man die een aantrekkelijke vrouw ziet. Doordat mannen eenvoudiger getriggerd worden, bestaat er bij mannen ook meer en vaker behoefte aan seks. Dit wordt deels weer veroorzaakt door het oerinstinct van de man.

Aandacht, hygiëne en liefde

Een man die zijn vrouw geil wil krijgen moet goed zijn voor zijn partner. Eigenlijk is alles buiten het penetreren om een onderdeel van het voorspel. Ben jij lief voor je vrouw? Grote kans dat zij eerder zin heeft in seks. Ze zal niet geil worden van aandacht, maar het is wel een randvoorwaarde.

Een tweede belangrijke voorwaarde is hygiëne. De vrouw moet zich wel open kunnen stellen om opgewonden te kunnen raken. Zonder goede hygiëne, geen geile vrouw.

Een derde randvoorwaarde kan liefde zijn. Zij moet het gevoel hebben dat de man maar voor één persoon gaat, namelijk voor haar. Liefde maakt niet geil, maar kan ook een belangrijke randvoorwaarde zijn.

Gratis video: 2 aantrekkelijke dames doen voor hoe jij het beste kan zoenen

Klik direct op de video en leer hoe jij een zoengod wordt.

 

drsm-zoenvideo-570

 

6 slimme tips om een vrouw geil te krijgen

Toch zijn er technieken te hanteren en tips toe te passen om een vrouw geil te krijgen. Wij geven jou 8 tips, technieken en trucs om een vrouw geil te krijgen. Pas ze toe om te ervaren of ze voor jouw partner ook gelden.

Tip # 1: Voorspel is het antwoord op de vraag: “Hoe krijg ik een vrouw geil”

Iedere man die het voorspel goed onder de knie krijgt, heeft de touwtjes in handen. Het perfecte voorspel zal per vrouw verschillen. Er is namelijk geen manier van handelen die je in de juiste volgorde moet afwerken. Door te doen moet je ervaren wat het beste bij jouw partner past. Waar is ze gevoelig voor en waar wordt ze door geprikkeld. Ook belangrijk om te weten is wat ze absoluut niet wil. Uiteraard gaat het ook om jouw eigen geluk en behoeften, maar door haar behoeften voorop te stellen kun je haar zo geil mogelijk krijgen.

Tip # 2: Ga als voorspel samen onder de douche

Door samen te douchen kun je een erotische sfeer opbouwen. Door het voorspel al onder de douche te beginnen kun je een extra dimensie toevoegen aan het voorspel. Door jezelf en je partner te wassen begin je eigenlijk onder de douche al met een intieme en stimulerende massage. Zorg dat de douche zo heet mogelijk staat, zodat jullie al goed in de stemming komen. Zet ter voorbereiding de verwarming in de badkamer ook wat hoger. Na het douchen kan kou de sfeer weer verpesten.

Tip # 3: Weet waar ze opgewonden van wordt

Een vrouw heeft geen knop die je in kunt drukken om haar geil te krijgen. Je kunt met haar in gesprek gaan over wat zij lekker vindt en waar ze geil van wordt. Ga op zoek naar haar erogene zones. Nog mooier zou zijn als je het zelf gewoon weet. Er is een techniek die je kunt hanteren om haar sneller en heftiger geil te krijgen. Je moet haar namelijk gaan imiteren. Het klinkt als een belachelijke tip, maar het werkt echt.

geil2

Wat doet zij bij jou bij het voorspel? Indien mogelijk moet je dit imiteren en ook met haar gaan doen. Mensen doen bij voorkeur namelijk sekshandelingen bij een ander die ze zelf ook lekker zouden vinden. Dit kun je bijvoorbeeld toepassen bij de manier van zoenen, strelen en oraal bevredigen. Heeft zij een wilde en impulsieve manier van zoenen en pijpen? Ga op dezelfde manier haar beffen en zoenen.

Tip # 4: Zoenen kan een vrouw geil maken

Zoenen is een effectieve manier om haar seksueel te verleiden. Je begint op haar mond en bouwt voorzichtig het gebied uit waarop je gaat zoenen. Ga van de mond naar de nek en het oorlelletje. Houd de tong nog netjes binnen. Na deze kleine opwarmer, kun je afdwalen naar haar borsten. Ga niet gelijk voor de tepels, maar bouw de seksuele spanning op.

Beperk je acties nog steeds tot het zoenen van de delen van het lichaam waarvan je weet dat zij ze prettig vindt. De volgende stap is om de binnenkant van haar dijbeen te kussen. Bouw de spanning op door vanaf haar knieën steeds verder omhoog te gaan naar haar vagina.

Kus haar op haar broek alsof je aan het beffen bent. Gegarandeerd is ze al zwaarder aan het ademen en wil ze graag nog een stapje verder. Als ze alleen nog een onderbroek aan heeft kan het ook opwindend werken dat je haar zachtjes in haar vagina blaast of ademt.

Tip # 5: Stimuleer haar zintuigen

Mensen beschikken over 5 zintuiglijke waarnemingen, namelijk:

 • Zien
 • Proeven
 • Voelen
 • Ruiken
 • Horen

Wil je een vrouw geil krijgen? Prikkel dan haar zintuigen en het liefst alle 5. Mannen zijn meer gericht op het zintuig zien, maar de vrouw zal het ook waarderen als je zorg hebt besteed aan je kleding en onderkleding. Je kunt er ook juist voor zorgen dat ze niets ziet door haar te blinddoeken.

Voor het zintuig proeven komt een blinddoek ook goed van pas. Verwen haar met bijvoorbeeld aardbeien met slagroom en voer haar. Dit kan erotisch werken.

Het zintuig voelen kun je stimuleren door haar hele lichaam te zoenen en te strelen.

Haar reukorganen kun je strelen door een luchtje op te doen dat haar prikkelt. Kies bij voorkeur het geurtje dat zij voor jou gekocht heeft. Deze vindt ze namelijk lekker.

Het zintuig horen kun je verwennen door de juiste muziek op te zetten.

Tip # 6: Domineer haar

Veel vrouwen houden van dominerende mannen. Dominantie is namelijk een puur mannelijke eigenschap die de meeste vrouwen in bed ook wel waarderen. Je bent dominant door zelf het voortouw te nemen. Overleg het volgende standje niet, maar voer het gewoon uit. Sommige vrouwen vinden het prettig om tijdens de seks lichte pijn te voelen. Niet alle vrouwen zullen dit waarderen, maar de vrouwen die de voorkeur geven aan een dominante man in bed zullen het als prettig ervaren. De volgende 2 standjes kunnen dominantie uitstralen.

Dominant standje # 1 – Doggystyle

De vrouw op haar knieën en haar handen voorover staan. Vervolgens ga jij haar van achteren penetreren. Dit is het ultieme standje om dominantie uit te stralen. De man bepaalt wat er gebeurt en de vrouw overkomt het.

vrij doggy

Dominante standje # 2 – Missionaris met benen op de schouders

De vrouw gaat op haar rug liggen met haar benen uit elkaar. De man gaat tussen haar benen liggen om haar te penetreren. Zij gaat vervolgens haar benen op de schouders leggen van de man. De man kan extra dominantie toevoegen door de vrouw met de polsen tegen het bed aan te drukken.

Matroos

De beste seks technieken om een seksgod te worden in bed (per video laten zien door sexy actrices)

Ontdek per video wat de beste tips zijn op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In onze online video’s genaamd De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken. Dit doen we doormiddel van sexy voorbeeld video’s waar 2 actrices en een acteur tips geven en voor doen. Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan.

Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

11 Reacties op "Hoe Krijg Ik Een Vrouw Geil? 6 Slimme Technieken en Tips"

 1. Tim

  says:

  Heel erg bedankt voor de tips!! Mijn vriendin had laatste tijd steeds minder zin in seks en was eigenlijk bang dat dat ze het me ging uitmaken.. Maar ben nu deze tips aan het volgen en ze kan nu opeens geen genoeg meer van me krijgen en ze kijkt weer megaverliefd naar me! Zeker een aanrader! Gr Tim

  • Juul

   says:

   Hoi Tim, Top om te horen dat je zoveel aan de tips hebt gehad. Veel succes en geluk in je relatie toegewenst! Groet, Juul

 2. anoniem

  says:

  vindt een vrouw het heel erg als ze niet klaarkomt tijdens de sex (dus echt tijdens geslachtsgmeenschap)? Zelfs wanneer ze wel gewoon orgames heeft gehad tijdens voorspel enzo..

  • saar

   says:

   als vrouw vind ik geslachtsgemeenschap hebben zonder een orgasme te krijgen een flinke let down. Ik bedoel, je bouwt in principe wel op naar een hoogtepunt, en dan bereikt je partner dat punt wel en zit jij zelf met een gevoel van enorme teleurstelling. Het helpt natuurlijk idd wel als ik daarvoor al (meerdere!) orgasmes heb gehad. Maar dat heeft er dan vooral mee te maken dat ik weet dat hij dan wel echt heeft laten blijken dat hij niet alleen seks met me wilde hebben voor zijn eigen plezier, maar dat hij ook echt erom geeft dat ik geniet. Maar in principe denk ik dat je, als je alle tips en tricks kent en oefent, je echt wel gemakkelijk een vrouw een orgasme kan geven tijdens geslachtsgemeenschap. Kleine moeite toch? En bovendien: als zij klaarkomt terwijl jij in haar bent, voelt dat voor jou toch ook veel beter?

  • Barbara

   says:

   Meh, ik vind het zelf niet het belangrijkste wat er is, maar ik weet dat andere vrouwen het belangrijker vinden dan ik. Sommigen zien seks gewoon echt als opbouwen naar een hoogtepunt, ik zie het zelf meer als iets wat gewoon continu fijn is. Als het je niet lukt door seks is dat trouwens helemaaal niet erg, heel veel vrouwen kunnen niet eens zo klaarkomen, maar bied dan wel aan om het karwei even met je handen of mond af te maken.

 3. Rutger

  says:

  ja maar echt... dat zoenen vrouwen geil maakt wordt echt onderschat geloof ik. TTenminste, als je goed weet wat je doet... Meeste die ik ken willen zsm over naar de seks en frummelen een beetje 'down under' bij hun sekspartner, maar ik weet uit ervaring dat als je echt ook goed tijd besteed aan een goede zoen dat de seks daar ook beter door word!

 4. Anonieme man

  says:

  Het is ook wel heel erg persoonlijk bepaald vaak hoe een vrouw geil wordt. Niet alle vrouwen zijn hetzelfde, dus hun seksgewoontes en wat hen opgewonden maakt ook niet... Als je echt van plan bent om een relatie met die vrouw aan te gaan of al in een relatie met die vrouw bent, dan moet je zelf ook maar een beetje proberen te peilen wat haar geil zal maken, a.d.h.v. haar karakter. De ene houdt bijvoorbeeld van een veel ruwere aanpak en de andere het liefst zo liefdevol mogelijk...

  • Barbara

   says:

   Dat is natuurlijk helemaal waar, maar ik moet zeggen dat er in dit artikel wel dingen staan die voor bijna alle vrouwen gelden...

 5. Cynthia

  says:

  Ik kan natuurlijk niet voor iedereen spreken, maar vor mij zou dit heel goed werken, haha!

 6. Wilfred

  says:

  Mijn ervaring is dat als je het voorspel goed doet, zelfs een wat koudbloedige vrouw zelfs zonder te beffen en zonder te vingeren klaar komt........ en niet zo gewoontjes ook................ werkelijk, wat een genot om mee te maken, om dat te zien bij de vrouw. En dat lukt bij iedere vrijpartij weer, ja ze wil steeds meer............. mooi toch??

 7. Anthony32

  says:

  Ik heb door lang single te zijn ondervonden dat ik intensere seks fantasie heb.
  En ik er in slaag door die fantasie gedetailleerd uit te spelen in chat uiteindelijk toch gevraagd word om te stoppen omdat ze er geil door word.
  En ik er niet ben :) Verschillende vrouwen hebben dit maar niet de meerderheid zo ver ik weet.

  Los van de seks chat is passie een serieus ding dat je niet mag vergeten...

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *