Help, Mijn Man Komt te Snel Klaar! Wat Kan Ik Doen?

Te vroeg klaarkomen is uiteraard een probleem van de man. Maar jij als vrouw hebt daar ook veel last van! Doordat hij sneller klaarkomt dan jullie allebei zouden willen, is je seksleven niet wat je ervan verwacht had. En een slecht seksleven kan een grotere invloed hebben op je relatie dan je zou denken…

Daarom: een speciaal artikel voor jou, de vrouw. Hoewel het te snel klaarkomen misschien bij de man zijn oorzaak vindt, betekent dat niet dat hij het in z’n eentje moet oplossen. Sterker nog, als jullie er samen aan werken lukt het veel sneller om van het probleem af te komen! Lees dus hier wat jij als partner kunt doen om je man te helpen zijn orgasme uit te stellen.

man1

Allereerst: maak het onderwerp bespreekbaar

Seks, hoewel de normaalste zaak van de wereld, kan soms nog steeds een taboe zijn. Zelfs binnen relaties wordt er soms nauwelijks over seks gepraat, terwijl je toch meerdere keren per week aan het vrijen bent! En als jullie wel over seks praten, kan vroegtijdig klaarkomen nog steeds een soort verboden onderwerp zijn.

Dat is niet heel gek, het is immers iets waar je man zich erg voor kan schamen. Hij wil graag betere prestaties leveren in bed en jou tevredenstellen, maar op de een of andere manier lukt het niet. Hij komt keer op keer weer te snel tot zijn hoogtepunt, waardoor jullie allebei merken dat het je seksleven niet ten goede komt. Daarom is het belangrijk om erover te praten!

man3

Je kunt wachten tot je man zelf over het onderwerp begint. Maar de kans is groot dat, als hij nog nooit op deze site heeft gekeken, hij er niet over durft te beginnen. Het is dan aan jou om het onderwerp aan te snijden en erover te praten. Want zolang geen van jullie tweeën erover begint, kan het probleem niet opgelost worden.

Praten over te vroeg klaarkomen

Begin erover op een geschikt moment. Dat is bijvoorbeeld niet tijdens of vlak na de seks; je man voelt zich dan erg kwetsbaar en misschien beledigd – omdat je erover begint net na zijn orgasme. Start ook geen gesprek wanneer jullie er niet rustig over kunnen praten; bijvoorbeeld als hij zich moet haasten voor werk of veel aan zijn hoofd heeft.

De beste momenten om over zijn orgasmes te beginnen is in een rustige setting. Denk bijvoorbeeld aan het avondeten, als jullie allebei rustig aan tafel zitten, of wanneer jullie lekker voor de tv op de bank zitten. Wanneer de sfeer aangenaam is, zal hij er makkelijker over kunnen praten en loop je minder kans hem per ongeluk te beledigen.

Breng het ook niet als een beschuldiging. Zeg iets in de trant van: “Schat, ik wilde het even hebben over onze seks. Ik heb gemerkt dat je vaak redelijk snel klaarkomt.” Beschrijf eerst wat jij merkt dat er gebeurt, en daarna wat dat met je doet. Bijvoorbeeld: “Hierdoor is de seks niet heel voldoening gevend voor mij. Hoe denk jij daarover?”

man2

Het belangrijkste is dat je geen druk op hem legt. Een man kan zich erg onder druk voelen staan wanneer zijn vrouw aangeeft dat hij te snel klaarkomt. Dat heeft juist een hele negatieve invloed op zijn prestaties; omdat hij zo bezig is met zijn orgasme, komt hij nog sneller klaar! Zeg dus dat het niet erg is en dat jullie er samen aan gaan werken.

Blijf tijdens het gesprek vriendelijk en geef hem niet het idee dat je het hem verwijt dat hij te snel klaarkomt. Zeg dat je weet dat het niet zijn schuld is, en dat je graag samen op zoek gaat naar een oplossing. Wanneer je hem op zijn gemak stelt en hem laat weten dat hij het met je kan bespreken zonder zich te schamen, kunnen jullie veel sneller een oplossing vinden!

Kies de juiste standjes in bed

Ook tussen de lakens kun jij een bijdrage leveren aan zijn pogingen om zijn orgasme uit te stellen. Welk standje jullie kiezen om seks in te hebben, kan namelijk een grote invloed hebben op zijn uithoudingsvermogen. Over het algemeen geldt: standjes waarbij jij het werk doet, laten hem langer zijn orgasme uitstellen.

Denk bijvoorbeeld aan het standje cowgirl. Bij dit standje ligt de man op zijn rug en zit jij bovenop hem. Je berijdt hem dus als het ware. Omdat jij in dit standje de bewegingen maakt en het tempo bepaalt, wordt je partner minder geprikkeld. Het duurt dan langer voordat hij klaarkomt. Bovendien is het heel geil om zelf eens de leiding te nemen!

man4

Je kunt ook doggystyle proberen. Normaal gesproken is hij degene die jou ‘op z’n hondjes’ neemt, maar wat dacht je ervan om zelf eens het tempo te bepalen? Door je onderlichaam op en neer te bewegen, zijn jullie nog steeds aan het neuken, maar zonder dat hij het werk doet. Zeker de moeite waard om eens uit te proberen!

Probeer ook andere standjes uit. Het kan per man best verschillen bij welk standje hij sneller of minder snel klaarkomt. Voor de meeste mannen is missionaris gevoeliger, maar voor sommige juist weer niet. Kijk daarom zelf welke standjes voor jullie werken en gebruik die zo veel mogelijk.

De start-stop- en de knijpmethode

Er zijn twee simpele technieken die je tijdens de seks kunt gebruiken om zijn orgasme uit te stellen. De eerste is de start-stopmethode. De naam komt van het systeem bij auto’s. Sommige auto’s slaan vanzelf de motor af als ze stilstaan. Als je weer weg wilt rijden, start de motor weer op. Zo gaan jullie ook te werk tijdens de seks!

Hiermee bedoel ik dat jullie even stoppen met de seks, wanneer hij voelt dat zijn orgasme eraan komt. Vrij even niet meer met elkaar, maar focus je bijvoorbeeld op zoenen en knuffelen, zonder penetratie. Gun hem even de tijd om weer af te koelen, zo’n minuutje of twee max, en ga dan weer verder. Dit kun je een aantal keer doen om zijn orgasme uit te stellen.

man5

De andere methode is de knijpmethode. Deze methode werkt iets anders, maar houdt ook in dat zijn orgasme even zich terugtrekt. Wanneer hij voelt dat hij bijna klaarkomt, stoppen jullie met de seks. Hij (of jij!) pakt nu zijn penis net onder de eikel vast met duim en wijsvinger aan de boven- en onderkant. Vervolgens knijpt hij in zijn penis tot het gevoel van orgasme is weggeëbd.

Je kunt bij de knijpmethode het beste eerst hem de techniek laten proberen. Dan kan hij ervaren wat het juiste gevoel is en hoe hard je precies moet knijpen. Als hij er wat ervaring mee heeft, kun jij het bij hem proberen. Dat is toch iets intiemer dan dat hij in z’n eentje in z’n penis ligt te knijpen ;).

Laat hem zo veel mogelijk op zijn gemak zijn tijdens de seks

Ik heb al uitgelegd dat het te snel klaarkomen een grote last voor hem kan zijn. Hij kan er tijdens de seks nog meer op gaan letten, wat juist een tegenovergesteld effect heeft. Daarom moet je hem zo veel mogelijk op zijn gemak laten zijn in bed. Hoe meer ontspannen hij is, hoe minder snel hij klaar zal komen.

Dit werkt namelijk door lichamelijke reacties. Als hij zich strest in bed, omdat hij te snel klaar denkt te gaan komen, gaan zijn hartslag en ademhaling omhoog. Dit zijn ook reacties die plaatsvinden wanneer hij daadwerkelijk klaarkomt. Je raadt het dus al: zijn lichaam krijgt signalen dat hij bijna gaat klaarkomen, waardoor zijn orgasme dus ook vervroegd wordt!

Wanneer hij juist relaxt is tijdens seks, blijven zijn ademhaling en hartslag lager. Hij heeft meer controle over zijn lichaam en kan zijn orgasme uitstellen. Je laat hem meer op zijn gemak zijn door bijvoorbeeld langer aan voorspel te doen. Dit ontspant jullie allebei, en jullie zijn toch intiem bezig zonder elkaar te veel op te winden.

man6

Vraag ook aan hem op welke manier hij meer ontspannen kan zijn in bed. Dit kan bijvoorbeeld wanneer zijn favoriete muziek opstaat, wanneer je wat lekkere geurkaarsen aansteekt of door eerst even een wijntje te drinken samen. De seks staat nu even in het teken van hem: zorg dat hij zich er comfortabel bij voelt!

Ga samen op zoek naar meer informatie

Op onze site, maar ook op andere internetpagina’s, staat een heleboel informatie over hoe je je orgasme kunt uitstellen. Ga daarom eens samen op zoek naar meer manieren om te snel klaarkomen op te lossen. Je zult verbaasd zijn over hoeveel informatie je op internet kunt vinden!

Wanneer je er direct samen naar kijkt, ben jij meer betrokken bij zijn pogingen om zijn orgasme uit te stellen. Dat is voor hem ook een fijn gevoel; dat geeft aan dat je echt om hem geeft en hem wilt helpen om hier iets aan te doen. Daarnaast weten jullie allebei tegelijk wat er wel en niet werkt om het klaarkomen uit te stellen.

man7

Oh, nog een laatste tip: geloof niet wat er gezegd wordt over medicijnen die hem zouden helpen later klaar te komen. Deze werken vaak niet of hebben zo veel bijwerkingen dat ze niet de moeite waard zijn. Bovendien zijn ze vaak erg duur. Er zijn genoeg natuurlijke manieren om zijn orgasme uit te stellen – maak daar gewoon gebruik van!

Stel je ejaculatie vanavond al 30 minuten langer uit

Wanneer je nog meer adviezen en strategieën wilt om voorgoed je ejaculatie uit te stellen, heb ik nog een goede tip voor je. Chris Coster is de autoriteit op het gebied van het verhelpen van vroegtijdige ejaculatie. Hij heeft een baanbrekende methode ontwikkelt die vele mannen al hebben verlost van te snel klaarkomen.

Je leert er alles over in zijn uitgebreide aanpak met talloze oefeningen en tips. Daarnaast krijg je nog enkele zeer interessante bonussen die je seksleven nog verder zullen verbeteren.

Bekijk hier de methode van Chris Coster:

Complete Ejaculatie Controle Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *