Groepsseks Proberen? 5 Tips en 5 Ervaringen

Of je het nu nog nooit gedaan hebt of al meerdere ervaringen achter de rug hebt, groepsseks kan eng, gênant, of het heetste, mooiste ding ter wereld zijn. Mocht je er helemaal voor willen gaan, dan wil je er natuurlijk voor zorgen dat je een radicaal intieme daad tegemoet gaat waaruit je veel plezier kan halen.

Om hete, spannende en comfortabele groepsseks te ervaren, moet je een paar simpele do’s en don’ts onthouden. Daarom hebben we in dit artikel de beste tips en ervaringen op een rijtje gezet, om van groepsseks te kunnen genieten en iets onvergetelijks mee te maken. Lees dus snel verder, want we nemen je in dit artikel mee in de wereld van seks met meerdere mensen tegelijk!

Tip 1: Vraag jezelf af wat je wilt van groepsseks

Het is slim om zelf eerst na te gaan wat je precies wilt beleven tijdens groepsseks. Is het iets dat je wilt delen met je partner of andere mensen die je al goed kent, of heb je meer zin in het bijwonen van een seksfeest waarbij je te maken zult krijgen met nieuwe mensen? Door te bepalen wat jou beter ligt en welke wilde fantasieën je werkelijkheid wilt maken, zorg je ervoor dat je niet in een seksuele ervaring belandt die je liever zou vermijden.

“Wil je liever één-op-één, of liever in een groepje van drie? Of zie je het juist zitten om in een grote groep mensen rond te huppelen? Je kunt natuurlijk ook in het moment verschillende dingen uitproberen.

Neem dus de tijd om na te gaan waarom je groepsseks precies wilt en hoe je dit kunt doen volgens jouw behoeften. Groepsseks geeft je een ervaring die je niet krijgt als je seks hebt als koppel, zoals iemand kussen terwijl een ander een ander deel van je lichaam kust of oraal bevredigt, of het voelen van meerdere handen op je lichaam. Dit klinkt natuurlijk prachtig, zolang je dit kan meemaken tijdens de situatie die voor jou het meest prettig is.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Tip 2: Doe wat meer onderzoek en deel je wensen

Als je nieuw bent in de wereld van groepsseks, dan is het slim om eerst wat onderzoek uit te voeren. Dit kun je doen door te praten met mensen die zich al eerder gewaagd hebben aan groepsseks en hen jouw brandende vragen te stellen. Je kunt natuurlijk ook wat onderzoek doen op het internet. Misschien kom je wel in aanraking met specifieke groepen die sekspartijen organiseren voor mensen die zich op verschillende manieren identificeren.

Het kan heel goed zijn dat je zaken moet bespreken die je normaal niet zou bespreken met je partner, vrienden, kennissen of zelfs vreemden. Maar als je niet bereid bent om open te zijn over jouw interesse om groepsseks te hebben, dan is het misschien niet iets voor jou. Misschien betekent dit dat je je over je schaamte of verlegenheid omtrent jouw wensen heen moet zetten – wanneer je hier klaar voor bent, is de kans groot dat de ervaring van groepsseks beter zal uitpakken.

Tip 3: Experimenteren

Het is belangrijk om te onthouden dat er geen “juiste” manier is om groepsseks te hebben. Wees daarom niet bang om te experimenten en verschillende activiteiten en configuraties uit te proberen om de manier te vinden die op een bepaald moment het beste is. Om je hierbij te helpen, presenteren we je hier wat simpele ideeën voor de beste standjes tijdens groepsseks.

Om te beginnen: wees niet bang om de leiding te nemen. Je kunt je partners leiden in elke positie als een poppenspeler. Zeg hem of haar, “Jij gaat deze kant op, jij gaat die kant op.” Een andere goede manier om tot gemeenschappelijke bevrediging te komen, is door een ketting te maken, zodat iedereen tegelijk geeft en ontvangt.

Je kunt je partners ook vragen om jou voor een paar minuten in het middelpunt van de belangstelling te zetten. Sluit je ogen en dompel je onder in het gevoel van vele handen en monden over je hele lichaam. Wees wel zo vrijgevig om anderen dezelfde behandeling te laten ontvangen!

Het is overigens belangrijk om niet op de zaken vooruit te lopen en vooral alle tijd te nemen. Groepsseks is natuurlijk een zeer opwindende ervaring, maar je kunt er veel beter van genieten als je jouw seksuele energie op een bewuste manier weet in te zetten. Schroom er bijvoorbeeld niet voor om een pauze te nemen en te kijken hoe iedereen het bevalt. En tenslotte: maak je geen zorgen over mogelijke onhandigheden. Nieuwe dingen proberen gaat vaak gepaard met wat ongemakken. Toon hier begrip voor en laat het de sfeer niet verpesten.

“Erken en respecteer alle zorgen die naar boven komen. Een drankje of twee kan heel goed helpen om te ontspannen, maar we moedigen je vooral aan om ten volle van de ervaring te genieten, inclusief de plankenkoorts!

Gratis video: 2 aantrekkelijke dames doen voor hoe jij het beste kan zoenen

Klik direct op de video en leer hoe jij een zoengod wordt.

 

drsm-zoenvideo-570

 

Tip 4: Groepsseks met je partner? Bespreek dit uitvoerig!

Heb je een relatie en heb je behoefte aan groepsseks? Dan is het natuurlijk van essentieel belang om dit op een constructieve manier kenbaar te maken. Wellicht stemt jouw partner er meteen mee in, maar het kan ook zijn dat hij of zij het helemaal niet ziet zitten. Wat te doen? Zorg er in ieder geval dat je eerlijk bent en de verschillende redenen op een rijtje zet waarom je dit eigenlijk wilt proberen. Misschien zal jouw partner dezelfde voordelen inzien als jij, zodat jullie deze spannende momenten samen kunnen beleven.

Als je merkt dat je partner het echt niet wil, ga hem of haar dan niet kwetsen of alsnog proberen over te halen tegen hun wil in. Voor jou betekent dit dat je moet nagaan of jouw wilde fantasieën over groepsseks het echt waard zijn om daarvoor je relatie op het spel te zetten. Neem hiervoor de tijd en bepaal goed wat de volgende stap voor jou zal zijn.

Tip 5: Zorg voor veilige seks

We kunnen deze tip natuurlijk niet vergeten: als je seks hebt met meer dan één persoon, is het van het grootste belang dat je dit veilig doet. Als het moment van tevoren is geregeld, vraag dan na of de deelnemers zijn getest op seksueel overdraagbare aandoeningen. Bij een georganiseerd seksfeest gebeurt het zelfs dat de organisatoren vragen om de documentatie van je laatste test te laten zien.

Als je geslachtsgemeenschap hebt, zorg er dan voor dat je telkens condooms verwisselt als je van partner verandert. De gemakkelijkste manier om dit te doen, is door te zorgen voor een schaal met condooms op een centrale plek in de ruimte voor jullie intieme groepsmoment. Door aan de slag te gaan met veilige seks, voorkom je gezondheidsproblemen en vervelende seksuele onzekerheden.

Ervaring 1: Verlangens en grenzen

Wanneer het aankomt op groepsseks, ervaren veel mensen dat een comfortabele, betrouwbare omgeving wordt gecreëerd door te praten over verlangens en grenzen. Door eerst samen te komen en te delen wat we bereid zijn te aanvaarden en wat niet, wordt er vertrouwen ontwikkeld voor wanneer het moment daar is.

Dit kan misschien een beetje eng zijn, helemaal omdat het ongemakkelijk kan zijn om te vertellen aan een groep mensen wat we precies van groepsseks willen. Sterker nog, de meeste mensen hebben misschien nog nooit bewust over hun grenzen nagedacht. Het praten over deze dingen met degene met wie we van plan zijn om intimiteit te delen, is echter een positieve ervaring die kan helpen om de angst voor groepsseks overwinnen.

Door deze gesprekken zullen we ons meer op ons gemak voelen en wordt het proberen van nieuwe dingen een stuk gemakkelijker. De ervaring vertelt overigens dat dergelijke communicatie niet eindigt wanneer we uitgekleed zijn. Ook al zijn onze grenzen al mondeling kenbaar gemaakt, wat een solide basis van vertrouwen zal creëren, moet er rekening worden gehouden dat deze gevoelens kunnen veranderen naarmate de zaken zich ontwikkelen. De kans is dus groot dat je gedurende de hele ervaring wilt blijven communiceren. Echte seksualiteit is gebaseerd op toestemming, voortbouwend op het bestaande fundament van vertrouwen.

Ervaring 2: “Nee” zeggen is normaal tijdens groepsseks

Net als de oceaan, beweegt groepsseks in golven die veranderen met de getijden. Hiermee bedoelen we dat niemand zegt je dat je seks met iemand in de groep niet mag weigeren. Soms ervaren mensen die op een seksfeestje belanden dat ze selectief zijn met wie ze hun intimiteit willen delen. Een orgie lijkt misschien op gratis vermaak, maar het kan heel goed zijn dat je het totaal niet ziet zitten om met een bepaald persoon intieme handelingen te verrichten.

“Je hoeft niemand aan de haak te slaan die je niet aan de haak wilt slaan, maar probeer wel gevoelig en aardig te zijn tegen iedereen in het moment.

Wanneer we te maken krijgen met iemand met wie we liever geen seks willen hebben, dan is het belangrijk om daar duidelijk over te zijn. Het kan je anders zomaar gebeuren dat je iets doet tegen je wil in. Wees je hier bewust van en communiceer dit met degene als het moment daar is. Zo sta je garant voor een perfecte staat van ontvankelijkheid voor genot en de alchemie van seksuele gelukzaligheid.

Ervaring 3: Groepsseks kan gaan wennen en iets normaals in je leven worden

Wanneer we ons voor het eerst onderdompelen in groepsseks, kan dit een wereld van verschil maken. Wat eerst raar en vreemd leek te zijn, is na de eerste ervaring opeens normaal geworden. Er zijn veel mensen die alle angst, schaamte en ongemak van groepsseks achter zich weten te laten en vervolgens hun seksuele fantasieën ten volste zullen uitleven.

Het gevoel om het te doen met meerdere mensen en met hen van partner wisselen kan zo opwindend zijn dat jouw seksleven zich opent voor nieuwe mogelijkheden, waardoor groepsseks een vast onderdeel kan worden van jouw leven. Helemaal als je voor de eerste keer een geslaagd seksfeestje ervaart, is de kans groot dat je contacten zult maken die het je zullen laten weten wanneer er weer iets intiems te delen valt met elkaar.

Seks met andere mensen die naar je kijken, kan op het eerste gezicht moeilijk zijn, maar na een paar keer kan het echter zo gemakkelijk en opwindend uitpakken dat het de normaalste zaak van de wereld wordt! Houd er dus rekening mee dat groepsseks kan uitmonden in een fascinerende en spannende hobby die je seksleven op stelten kan zetten!

Ervaring 4: Jaloezie en seksuele problemen (tijdens en na de groepsseks)

Wanneer we groepsseks delen met onze partner, dan kan het heel goed zijn dat er gevoelens van jaloezie naar boven komen. Er zijn zelfs sommige mensen die genieten van de jaloezie die gepaard gaat met groepsseks, want het windt hen op verschillende manieren op en het is voor hen een interessante ervaring om er achteraf met hun partner over te kunnen praten. Dit geldt natuurlijk niet voor iedereen en voor sommige mensen kan het zelfs schadelijk zijn.

Omgaan met jaloezie kan moeilijk zijn, maar het is belangrijk te begrijpen dat het er nu eenmaal bij hoort. Partners kunnen er allebei beter mee omgaan door erover te praten en regels te maken om de hoeveelheid jaloezie zoveel mogelijk beperken. Het is een natuurlijke emotie waartegen niet altijd gevochten kan worden.

Simpelweg de enige manier om dit te overwinnen, is communiceren en alles met je partner doorspreken, zowel voor als na het spelen met andere koppels of andere mensen. Dit betekent dat er wederzijds respect moet zijn voor de behoeften van een ander en je vooral moet luisteren naar elkaar. Wanneer je met jouw partner besluit om voor het eerst groepsseks te proberen, dan het is belangrijk om op dezelfde golflengte te zitten en open te staan over het feit dat jullie seksuele groepsactiviteiten zullen delen met anderen.

Ja, er zijn heel wat risico’s aan verbonden, maar als jullie die kunnen aanpakken op een eerlijke een transparante manier, dan kunnen de voordelen opwegen tegen de nadelen. Partners die interesse hebben in het delen van hun intimiteit met anderen, moeten eerlijk en transparant zijn, zodat dingen als vreemdgaan, onbevredigende seks en ruzies kunnen worden vermeden. Hierbij kan het opstellen van een aantal openrelatieregels ons helpen om grenzen te stellen.

Ervaring 5: Groepsseks als ontmoetingsplaats voor nieuwe banden

Het delen van seksuele intimiteit met meerdere mensen is de perfecte manier om nieuwe vertrouwensbanden te ontwikkelen, wat betekent dat er een grote kans is dat je na deze spannende ervaring nieuwe contacten zult maken die het verschil maken in je leven. Aangezien mensen die aan groepsseks doen vaak open-minded types zijn, zul je hoogstwaarschijnlijk nieuwe mensen ontmoeten wet wie je ook na de groepservaring dingen zal blijven delen.

Groepsseks met mensen die je nog niet kent, kan nieuwe vriendschappen creëren die je wellicht niet zo snel zou opdoen in het ´normale´ leven. Dit maakt een groepssekservaring de perfecte combinatie van intieme opwinding, van iets nieuws, en van de mogelijkheid om mensen te ontmoeten die jouw sociale kring vernieuwen.

De beste seks technieken om een seksgod te worden in bed (per video laten zien door sexy actrices)

Ontdek per video wat de beste tips zijn op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In onze online video’s genaamd De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken. Dit doen we doormiddel van sexy voorbeeld video’s waar 2 actrices en een acteur tips geven en voor doen. Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan.

Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

1 Reactie op "Groepsseks Proberen? 5 Tips en 5 Ervaringen"

  1. Alwin Boelen.

    says:

    Is er een middel dat je penis groter word.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *