Zo Heb Je Goede Seks Ondanks Vroege Ejaculatie: 5 Tips

Te vroeg klaarkomen is voor niemand leuk. Voor jou als man is het erg vervelend, misschien zelfs beschamend, maar je partner geniet er ook minder door tijdens de seks. Jullie zijn elke keer zo snel klaar, dat jouw partner al gauw zat kan worden. Hoe los je dit op?

In dit artikel geef ik je 5 tips om de seks weer leuk te maken, ondanks dat je te vroeg klaarkomt. Natuurlijk helpt het sowieso om te werken aan je uithoudingsvermogen in bed. Lees daarvoor de andere artikelen op onze site. Maar in de tussentijd: gebruik deze tips en het wordt alsnog een feestje in bed!

Tip 1: Gebruik seksspeeltjes

Seksspeeltjes zijn er echt niet alleen voor single mannen of vrouwen die ondertussen wel uitgekeken zijn op hun handen of vingers. Ook stellen kunnen goed gebruik maken van speeltjes tijdens de seks. Dit voegt een hele nieuwe dimensie toe aan jullie vrijpartijen. Seksspeeltjes werken namelijk ook heel goed als de seks saai begint te worden.

Misschien denk je: “maar dat is toch drie keer niets, een speeltje gebruiken in plaats van mijn eigen penis?” Je moet het speeltje ook niet als vervanging gebruiken, maar als toevoeging! Voor zover ik kan nagaan heb jij bijvoorbeeld geen vibrerend geslachtsdeel, of een gebogen met twee uiteinden.

Je kunt seksspeeltjes los gebruiken, in combinatie met gewone seks, maar ook met orale seks. Er zijn talloze manieren te bedenken om jullie vrijen nog steeds opwindend en sensueel te maken, zonder dat je last hebt van jouw vroegtijdige ejaculaties.

Overleg wel met je partner of hij/zij hiermee akkoord is, en wat voor speeltjes jullie willen gebruiken. Niet iedereen staat namelijk direct te springen om seksspeeltjes te gebruiken. Begin dan ook rustig, en bouw het steeds meer op. En dan nog iets: jij kunt natuurlijk altijd klaarkomen, dat neemt een speeltje je niet af!

Tip 2: Ga meer over op orale seks

Je kunt jouw partner natuurlijk op veel meer manieren verwennen dan met ‘gewone’ penetratie. Sterker nog, veel vrouwen komen met normale seks niet eens klaar. Daarvoor werkt orale seks vaak beter. Dit is een hele andere, en zelfs nog intiemere, manier om jouw partner seksueel mee te helpen.

Orale seks is echter wel een hele andere koek. Je kunt niet zomaar wat met je tong in de rondte lebberen alsof je een ijsje aan het eten bent. Begin eerst rustig, en bouw daarna het tempo steeds wat op. Doe vooral rustig aan en luister naar haar lichaam.

Wissel vooral ook je bewegingen af. De meeste vrouwen klagen dat hun partner telkens maar hetzelfde doet met zijn mond en tong. Dan gaat de orale seks toch wel snel vervelen. Verander dus van ritme, tempo, bewegingen, hoe diep je gaat met je tong, in hoeverre je de clitoris stimuleert, enzovoorts.

Wees ook niet bang om je partner te vragen wat ze wel en niet fijn vindt. Dit is waarschijnlijk voor jullie beiden nieuw terrein dat jullie moeten verkennen. Probeer daarom niet te zenuwachtig te zijn en luister goed naar haar advies. Zo kunnen jullie toch hele goede seks hebben!

Tip 3: Zorg voor een langer voorspel

Het voorspel is, naar mijn mening, één van de meest intieme delen van de seks. Je bent gewoon innig met elkaar bezig, zonder dat je direct op de ‘harde seks’ overgaat. Bovendien helpt langer voorspel voor de vrouwen om meer/beter klaar te komen. En zeg nou zelf; je wilt toch het liefst zo veel mogelijk tijd in bed doorbrengen?

Daarnaast heeft langer voorspel nog een ander voordeel: het helpt jou om je orgasme uit te stellen. Hoe meer je aan voorspel doet, hoe meer je gewend raakt aan de opwinding die je ervaart. Veel mannen komen te snel klaar doordat ze te snel reageren op seksuele prikkels.

Met langer voorspel kom je wat meer op je gemak en raak je meer ontspannen bij de seks. Dit helpt je om het langer vol te houden. Uiteraard is het voorspel ook gewoon heel fijn; dat moet al reden genoeg zijn om er meer mee bezig te zijn! Ik weet zeker dat je partner het ook prettig vindt.

Tip 4: Gebruik een condoom

Misschien niet de meest opzienbarende tip, maar een condoom gebruiken helpt je wel om je orgasme mee uit te stellen. Dankzij het condoom ben je wat minder gevoelig tijdens het vrijen, waardoor je minder snel klaarkomt en dus langer kunt genieten van de seks.

Natuurlijk beschermt een condoom je ook tegen allerlei soa’s en helpt het om een ongewenste zwangerschap te voorkomen. Dat alleen zouden al genoeg redenen moeten zijn om een condoom te gebruiken tijdens de seks. Maar als dat voor jou niet het geval is; help je orgasme uit te stellen!

Er zijn ook speciale condooms met verdovend middel in de top. Deze verdoven de top van jouw penis nog meer, zodat je jouw ejaculatie verder kunt uitstellen. Deze condooms raad ik je echter niet aan; je orgasme is hierdoor ook minder lekker! Bovendien zijn ze een stuk duurder dan gewone condooms.

Tip 5: Combineer de vorige tips!

Zelfs als je snel klaarkomt, hoeft de vrijpartij nog niet voorbij te zijn. Stel, jij bent al klaargekomen – en sneller dan je had gewild. Dan ga je toch gewoon over op orale seks? Je kunt nog steeds je partner verwennen, ook al heb je zelf al een orgasme gehad. Sterker nog, dit zal jouw partner erg op prijs stellen!

Of je combineert de vorige tips. Een langer voorspel, en daarna seks met een condoom helpt je al om het wat langer uit te houden. Of je doet eerst meer aan het voorspel, gebruikt daarna wat speeltjes en gaat dan pas over op de normale seks. Door dit soort dingen af te wisselen houd je het bovendien interessant.

Er zijn dus meer dan genoeg manieren om je seks spannend en leuk voor beiden te houden, ook al kom je dan nu nog te vroeg klaar. Lees vooral de tips op onze site om te leren hoe je van je vroegtijdige ejaculatie afkomt – zonder allerlei gekke middeltjes!

Stel je ejaculatie vanavond al 30 minuten langer uit

Wanneer je nog meer adviezen en strategieën wilt om voorgoed je ejaculatie uit te stellen, heb ik nog een goede tip voor je. Chris Coster is de autoriteit op het gebied van het verhelpen van vroegtijdige ejaculatie. Hij heeft een baanbrekende methode ontwikkelt die vele mannen al hebben verlost van te snel klaarkomen.

Je leert er alles over in zijn uitgebreide aanpak met talloze oefeningen en tips. Daarnaast krijg je nog enkele zeer interessante bonussen die je seksleven nog verder zullen verbeteren.

Bekijk hier de methode van Chris Coster:

Complete Ejaculatie Controle Risicovrij Uitproberen

1 Reactie op "Zo Heb Je Goede Seks Ondanks Vroege Ejaculatie: 5 Tips"

  1. Floor

    says:

    wil graag op mijn 71 jarige leeftijd de perikkelen van de liefde meemaken

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *