Met deze Erogene Zones til jij Jouw Seksleven naar een Hoger Niveau

Erogene zones zijn delen van het lichaam die bijzonder gevoelig zijn voor aanraking, wat vaak leidt tot seksuele opwinding bij aanraking. Ze komen voor bij zowel mannen als vrouwen en verschillen van persoon tot persoon. Als je weet waar deze zones zich bevinden en hoe je ze kunt stimuleren, kun je je partner een nieuw niveau van genot geven tijdens de intimiteit. Enkele veel voorkomende erogene zones voor beide geslachten zijn de tepels, de nek, de binnenkant van de dijen en de oren.

Elk lichaam is echter anders en kan unieke erogene zones hebben die anders reageren op aanraking. Het kan wat experimenteren vergen om erachter te komen welke zones voor jou of je partner het gevoeligst zijn. In dit artikel bespreken we wat erogene zones zijn, tips om ze te stimuleren en andere belangrijke informatie over deze speciale gebieden van het lichaam.

Wat zijn erogene zones eigenlijk en waarom zijn ze belangrijk?

Erogene zones zijn bepaalde delen van het lichaam die extra gevoelig en sensueel zijn. Ze zijn een belangrijk onderdeel voor een gezonde seksuele relatie omdat ze mensen helpen om hun voorspel te verbeteren en meer plezier in de slaapkamer te ervaren. De meest voorkomende erogene zones zijn: nek, oren, borsten, buik, schouders, knieën, binnenkant van de ellebogen, dijen, het perineum (het gebied tussen de vulva/balzak en de anus) en de geslachtsdelen.

Hoewel deze plaatsen het meest voorkomen als erogene zones, is het belangrijk op te merken dat elk persoon verschillende punten op het lichaam heeft die echt gestimuleerd worden wanneer ze worden aangeraakt. Maar wat maakt bepaalde gebieden ‘erotisch’? Het antwoord daarop is dat erogene zones van persoon tot persoon anders zijn, afhankelijk van wat je aantrekkelijk vindt.

Toch is er een universele reden waarom specifieke lichaamsdelen als erogene zones worden aangewezen. Erogene zones hebben een hogere dichtheid van tactiele receptoren, waardoor bijvoorbeeld de vingertoppen gevoeliger voor aanraking zijn dan de ellebogen. Het zijn deze sensorische receptoren die reageren op aanraking en deze informatie via het zenuwstelsel doorgeven aan een gebied in de hersenen dat de somatosensorische cortex wordt genoemd. Die verwerkt niet alleen zintuiglijke informatie, zoals tast-, pijn- en temperatuurprikkels, maar is ook betrokken bij de regeling van onze emoties en stemmingen.

Als iemand bijvoorbeeld erg gevoelig is voor een kus op de lippen of aanraking op de borstkas, kunnen dit allemaal verschillende manieren zijn om je intimiteit met iemand te verhogen door bepaalde delen van je lichaam aan te raken of te strelen tijdens voorspel of seksueel contact. Dit is waarom communiceren met je seksuele partners over elkaars voorkeuren absoluut de sleutel is tot een veilig, gelukkig en gezond seksleven.

“Erogene zones zijn zeer gevoelig, omdat ze meer zenuwuiteinden hebben, maar ook omdat mensen ze niet vaak genoeg aanraken.”

Hoewel erogene zones goed kunnen voelen wanneer ze worden gestimuleerd tijdens voorspel of seksuele activiteit, kan het stimuleren van erogene zones ook veel emotionele voordelen met zich meebrengen. Door met je partner in stilte connectie te maken via het voorspel en naar elkaars lichamelijke behoeften te luisteren, kan dit helpen om betere verbinding en communicatie tussen partners te creëren. En als je libido door stress is afgenomen, kan het stimuleren van de erogene zones uitkomst bieden om je in de mood te krijgen.

Kortom, het stimuleren van de erogene zones kan leiden tot echt intieme momenten waarop mensen samen zijn om compassie uit te drukken en hun liefde voor elkaar nog meer te verdiepen, door op zoek te gaan naar nieuwe manieren om elkaar plezier te geven en hiermee het seksleven naar een hoger niveau tillen.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

8 tips voor het stimuleren van erogene zones van je seksuele partner

Het ontdekken van je partners erogene zone is dus cruciaal voor een gezond seksleven; alleen zo kun je samen jullie seksualiteit, samenwerking, bondgenootschap en intimiteit versterken. Om je verder op weg te helpen met het ontdekken van erogene zones, geven we in de rest van dit artikel de beste tips om direct te beginnen, inclusief enkele onwaarschijnlijke plezierpunten die vaak over het hoofd worden gezien en die je kunt stimuleren om de opwinding te versterken en tot nieuwe hoogtepunten te komen.

1. Observeer en leer van de reacties van je partner

Als je partner erogene zones wil ontdekken die jouw unieke verlangens reflecteren, dan is intensief observeren echt essentieel om ze echt goed uit te vinden. Kijk naar hoe jouw aanrakingen op verschillende soorten manieren een reactie uitlokken. Probeer verschillende technieken zoals strelen, kneden of masseren – en controleer hoe jouw partner reageert als je bepaalde gebiedsdelen aanraakt.

Probeer altijd respectvol te blijven ten opzichte van wat je partner wel en niet fijn vindt; let goed op non-verbale tips zoals ademhalingspatronen en lichaamsbewegingen om je liefdesleven spannender te maken door het verkennen van de erogene zones. Als je kunt vaststellen welke erogene zones werkzaam zijn voor jouw partner – zoals de nek, borsten of dijen – dan benut je die plekken als potentiële bronnen voor toegang tot intieme momenten en een hoge mate van romantische verbondenheid en inspirerend genot!

Gratis video: 2 aantrekkelijke dames doen voor hoe jij het beste kan zoenen

Klik direct op de video en leer hoe jij een zoengod wordt.

 

drsm-zoenvideo-570

 

2. Communicatie staat voorop

Zorg er bovendien voor dat je samen met je partner blijft communiceren. Communicatie over intimiteit is een waardevolle bijdrage om elkaar beter te leren begrijpen. Om goede seks te hebben, moet je erover praten, zelfs tijdens de seks! Je kunt je seksuele verlangen uitdrukken met eenvoudige signaalwoorden zoals ‘hier’ of ‘daar’ aanraken, ‘harder’ of ‘lichter’.

‘Meer’, ‘sneller’, ‘langzamer’ en ‘harder’ zijn sleutelwoorden die snel en effectief gebruikt kunnen worden, maar kunnen echter wel tot miscommunicatie leiden. Als je bijvoorbeeld ‘sneller’ zegt, kan de ander onverhoopt denken dat je ‘harder’ bedoelt. Het is dus belangrijk bereid te zijn steeds opnieuw instructies te geven. Je kunt natuurlijk ook positieve feedback geven wanneer iemand het goed doet.

3. Neem de tijd voor de erogene zones

Het stimuleren van de erogene zones is een uitstekende manier om het voorspel vorm te geven en fantastisch om de opwinding naar nieuwe hoogtes te krijgen. De wetenschap heeft zelfs aangetoond dat de opbouw naar geslachtsgemeenschap leidt tot langere seks en betere orgasmes, zelfs tijdens soloseks.

Er is dus geen reden om te haasten met het stimuleren van de erogene zones. Door aan voorspel te doen, bouw je emotionele intimiteit op, waardoor jij en je partner zich meer verbonden voelen, zowel in als buiten de slaapkamer. De focus op erogene zones vermindert bovendien remmingen, waardoor de seks tussen koppels of vreemden heter wordt.

4. Stimuleer de kruin met je vingers

Wist je dat de hoofdhuid ontzettend veel zenuwen heeft en zelfs het licht kammen van het haar het lichaam kan doen tintelen? De kruin is de perfecte plek om je partner een ontspannende stimulans te bieden. Het kan zeer effectief zijn om met de vingernagels zachtjes over de hoofdhuid te gaan en daarbij rekening te houden met de ruimte achter de oren en boven de nek.

Vergeet het haar niet! Zachtjes trekken zal golven van genot door het lichaam sturen. Begin met het zachtjes strelen of met je vingers door het haar van je partner gaan. Begin altijd bij de wortels en houd constante beweging en druk om de hoofdhuid direct te simuleren.

“Je hoofd is een onderschatte erogene zone! Stimuleer de hersenen en je lichaam zal volgen. Verdiep je bijvoorbeeld in alternatieve pornografie die je geest onderdompelt in de ervaring, zoals audio-erotica.”

5. Ga onder de oksels

Dit is waarschijnlijk niet de eerste plek waarbij je eraan zou denken om die te stimuleren, en het kan waarschijnlijk een beetje kietelen, maar de oksels zitten vol zenuwuiteinden. Het strelen, kussen en likken van dit gebied is zowel speels als erotisch. Zowel zachte als stevige aanrakingen met lange, ronde slagen met je mond en lippen kunnen een maximaal genot aan jou of je partner geven. Let er wel op dat jij of je partner niet volgespoten is met deodorant (of niet gedoucht heeft), want dat is natuurlijk niet zo prettig voor de gever!

6. Verken de geheimen van de nek en oren

Het zal je waarschijnlijk niet verbazen dat de nek een fantastische plek voor opwinding is – bij de geringste aanraking kun je een tintelend gevoel in de hele nek voelen dat je volledig warm kan maken. Wrijf met je vinger over de achterkant van de nek. Ga ook langs de oren, want deze zijn een onmisbare erogene zone die je partner op hol kan laten slaan!

Kus zachtjes de zijkant of voorkant van de nek, en ga dan naar de lippen of het warmste deel van de achterkant van de nek. Glijd vervolgens langzaam naar de oren – knabbel en zuig zachtjes aan de oorlellen of ga zelfs met je tong de oorschelp in. Dit laatste vinden sommige mensen geweldig, maar let er wel op dat je dit voorzichtig doet, want het is niet voor iedereen even plezierig.

7. Zorg voor nog meer opwinding bij het stimuleren van de buik

Deze gebieden liggen dicht bij de genitaliën en zijn bijzonder opwindend. Je kunt voor het gebied rond de navel jouw tong, vingertoppen of zelfs veren gebruiken om ze te stimuleren. Dit gebied is onderhevig aan temperatuurschommelingen, dus je kunt misschien ook een ijsblokje in de mix gooien!

 8. Geef rug-, kont- en kuitmassages

Wanneer je bij de nek bent aangekomen, dan is het net zo prettig voor jullie beide om ook de rug te bezoeken. Geef zowel de boven- als onderrug een stevige massage en ga goed langs de spieren en de rug- en nekwervels om je partner een maximaal gevoel van genot te geven. Tijdens deze massage kun je ervoor kiezen om te strelen, kneden en drukken – al deze manieren zijn perfect om een plezierige rugmassage te geven!

Wanneer je de rug langzaam aan het afgaan bent, verlaag je dan tot misschien wel één van de meest plezierige erogene zone: billen. Maar als je de spanning wilt opbouwen, glijd je eerst af naar beneden voor een kuitmassage. De kuiten zijn de ideale zones voor het opwekken van verwarmende, kalmerende energieën. Bovendien bevorderen ze een gezonde bloedstroom – wat geen verrassing is, want een gezonde bloedstroom en opwinding gaan zeker hand in hand.

“Vergeet ook zeker niet de binnenkant van de dijen, want de huid is daar zeer gevoelig, warm en heeft een hoge concentratie aan zenuwen. Stimuleer het hele gebied van de binnenkant van de knie tot de binnenkant van de dij.”

Tenslotte kun je met een billenmassage helemaal losgaan – kneed ze stevig met je handen, duw ze naar voren en naar achteren, of leid je vingers langzaam naar de schaamstreek om zowel mannelijke als vrouwelijke partners op te geilen! Bovendien is het helemaal geen gek idee om met je mond, lippen en tanden de billen te ontdekken en langzamerhand naar de vaginale regio of het penisgebied te gaan voor orale seks.

Overige korte tips voor het verkennen van elkaars erogene zones

  • Praat erover! Communicatie is essentieel bij het verkennen van nieuwe dingen met je partner. Praat over wat prettig aanvoelt en wat niet, zodat jullie samen kunnen ontdekken wat het beste werkt.
  • Doe het rustig aan. Begin langzaam en bouw de intensiteit op naarmate je partner positief reageert op de sensaties.
  • Experimenteer met verschillende technieken. Probeer verschillende drukken, strelingen en zelfs temperatuur om te zien wat het beste werkt.
  • Blijf aanwezig. Probeer niet te veel op te gaan in je eigen genot, en zorg ervoor dat je partner ook geniet.
  • Wees creatief! Probeer verschillende dingen in het spel te verwerken, zoals veren of lotions om een uniek element van plezier toe te voegen.

Door samen de erogene zones te verkennen en nieuwe manieren te ontdekken om elkaar te plezieren, kun je een intieme band creëren die zorgt voor leukere ervaringen in de slaapkamer. Neem dus de tijd om deze speciale zones van het lichaam te verkennen en pluk er de vruchten van!  Veel plezier!

De beste seks technieken om een seksgod te worden in bed (per video laten zien door sexy actrices)

Ontdek per video wat de beste tips zijn op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In onze online video’s genaamd De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken. Dit doen we doormiddel van sexy voorbeeld video’s waar 2 actrices en een acteur tips geven en voor doen. Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan.

Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *