Los Samen met Jouw Partner zijn Erectieproblemen Op (5 Oplossingen)

In de eerste plaats zijn erectieproblemen natuurlijk het vervelendst voor de man die er zelf mee te maken heeft. Hij kan geen erectie meer krijgen, wat er natuurlijk voor zorgt dat zijn seksleven niet om over naar huis te schrijven is. Aangezien seks voor bijna iedereen simpelweg een eerste levensbehoefte is, is dat natuurlijk heel erg vervelend.

Iemand die er echter bijna net zoveel last van zal hebben, is de partner van de man met erectieproblemen. Als jij de partner bent van iemand met erectieproblemen, dan zal natuurlijk ook jouw seksleven er flink op achteruit gaan omdat hij geen stijve meer kan krijgen. Het kan bovendien lastig zijn om hierover te praten, omdat je partner zich waarschijnlijk schaamt voor zijn probleem.

Ben jij iemand die graag samen met je partner zijn erectieproblemen wilt oplossen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Ik zal je in dit artikel namelijk uitleggen hoe jij je partner kan helpen met het oplossen van zijn erectieprobleem, door een aantal verschillende mogelijke oplossingen te bespreken, en uit te leggen hoe jij bij die oplossingen kan meehelpen. Ik bespreek de volgende oplossingen:

  • Besteed meer aandacht aan het voorspel
  • Zorg dat het probleem bespreekbaar is
  • Laat merken dat je hem waardeert
  • Werk samen aan een gezonde levensstijl
  • Spoor hem aan om naar de dokter te gaan

Oplossing 1: Besteed meer aandacht aan het voorspel

Als jij de partner bent van iemand met erectieproblemen, dan zal voor jou het voorspel natuurlijk een nog belangrijke rol innemen in je seksleven dan normaal, omdat je vaak niet veel verder zal komen dan dat voorspel. Als je jouw partner wilt helpen met het oplossen van zijn erectieproblemen, dan heb je echter nog een extra reden om meer tijd voor het voorspel uit te trekken.

Allereerst zorgt langer en intensiever voorspel er namelijk daadwerkelijk voor dat je makkelijker een erectie krijgt als man. Het is niet helemaal duidelijk hoe dit komt, maar het speelt natuurlijk sowieso een rol dat je meer en meer opgewonden raakt naarmate je meer aan voorspel doet, en hoe opgewondener je bent, hoe groter natuurlijk de kans op een erectie.

Daarnaast zou het ook zo kunnen zijn dat wanneer hij zichzelf echt laat opgaan in het voorspel, hij uiteindelijk minder stress zal hebben. Hij zal alle stressvolle gedachten in zijn hoofd uiteindelijk even kunnen uitschakelen, en zich helemaal richten op jou. Dit lijkt op het eerste gezicht misschien niet zoveel te maken te hebben met erectieproblemen, maar stress is een belangrijke veroorzaker van erectiestoornissen (bron).

“Hoe drukker een man zich maakt om zijn erectieproblemen, hoe erger zijn problemen zullen worden.”

Niet alleen kan dit concreet helpen met het bereiken van een erectie, je kan er door langer voorspel ook voor zorgen dat je partner minder schaamte ervaart als gevolg van zijn erectieproblemen. Je kan laten zien dat je geniet van wat je partner tijdens het voorspel allemaal met je doet, en hierdoor laat je hem zien dat hij je nog steeds kan bevredigen, ook als het hem zelf niet lukt om een erectie te krijgen. Hij zal nog steeds gefrustreerd kunnen zijn dat hij zelf niet bevredigd is, maar het zal een fijn gevoel zijn dat hij wel iets voor jou heeft kunnen doen.

Dit laatste kan ook weer voor een vermindering van stress zorgen, omdat hij zich minder druk zal maken over of hij wel of niet een erectie kan krijgen; hij zal natuurlijk nog steeds hopen van wel, maar hij weet ook dat het niet het einde van de wereld is als dit niet lukt. Hierdoor wordt de kans dus groter dat hij juist wél een erectie krijgt.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Oplossing 2: Zorg dat het probleem bespreekbaar is

Oké, dit is op zichzelf misschien niet zozeer een oplossing voor het probleem, maar als je wilt dat hij ooit een oplossing zal vinden voor zijn erectieproblemen, dan zal het zonder deze stap waarschijnlijk niet lukken. Het is van essentieel belang dat je zijn erectieproblemen bespreekbaar maakt, anders komt hij er waarschijnlijk nooit vanaf.

Veel mannen voelen ontzettend veel schaamte als ze geen erectie kunnen krijgen. Hun seksuele presteren is, in ieder geval in hun hoofd, erg verbonden met hun gevoel van mannelijkheid en eigenwaarde. Hierdoor kunnen veel mannen vaak erg moeilijk praten over hun seksuele problemen, en houden ze deze liever voor zichzelf.

Die impuls snap ik best, maar het is niet bepaald een productieve instelling als je een oplossing voor het probleem zoekt. Schaamte is geen emotie die je ertoe aanzet om actie te ondernemen, maar een emotie die je ertoe aanzet om weg te rennen voor je problemen en deze te ontkennen.

“Als je een probleem wilt oplossen, moet je het probleem eerst erkennen.”

De beste manier om dit te doen, is door hier eens een goed gesprek met je partner over te voeren. Als partner ben jij waarschijnlijk degene die hij het meest zal vertrouwen met persoonlijke en gevoelige informatie, dus het is van groot belang dat hij het in ieder geval met jou over zijn seksuele problemen kan hebben.

Allereerst kun je dan natuurlijk samen op zoek gaan naar oplossingen, maar daarnaast zal het ook een hoop negatieve gevoelens wegnemen als hij het idee heeft dat hij het met jou normaal over dit onderwerp kan hebben. Hierdoor zal hij waarschijnlijk minder gestrest zijn over zijn probleem, en zoals ik eerder al heb genoemd, kan dat er op zichzelf al toe leiden dat hij weer makkelijker een goede erectie krijgt.

Verder kun je hem ook gewoon meer mentale ondersteuning bieden. Als hij zich bijvoorbeeld schaamt om naar de dokter te gaan met zijn probleem, dan kun je aanbieden om met hem mee te gaan. Dit is vaak net het steuntje in de rug dat mannen met erectieproblemen nodig hebben om echte stappen te zetten.

Oplossing 3: Laat merken dat je hem waardeert

Zoals ik al eerder heb aangegeven, komt er bij veel mannen een heleboel schaamte kijken bij erectieproblemen, omdat ze zich door deze problemen aangetast voelen in hun mannelijkheid en hun eigenwaarde. Als je wilt dat je partner het allemaal een beetje volhoudt wanneer hij probeert om zijn problemen op te lossen, dan kun je dat een stuk makkelijker voor hem maken als je laat merken dat je hem waardeert.

Misschien is wat ik nu ga zeggen niet heel intuïtief, maar hoe erger mensen met een probleem zitten, hoe kleiner de kans is dat ze hier effectief iets aan zullen kunnen doen. Negatieve gevoelens maken mensen niet bepaald proactief, en dat geldt ook bij erectieproblemen. Als hij zich de hele dag alleen maar zorgen zit te maken, zal hij waarschijnlijk een stuk minder voortgang boeken dan wanneer hij een wat positievere blik heeft.

“Als je geen hoop meer hebt, waarom zou je dan nog je problemen proberen op te lossen?”

De manier waarop je hem hier als partner het best bij kan helpen, is door je waardering voor hem uit te spreken. Laat zien dat je hem nog steeds aantrekkelijk vindt, zodat je iets hebt om naartoe te werken, maar richt je daar ook weer niet te veel op. Je wilt namelijk ook weer niet dat je hem er continu aan herinnert dat hij seksueel niet optimaal kan presteren.

Een relatie is natuurlijk een hoop meer dan alleen seks, dus het kan ook al enorm helpen om gewoon leuke dingen te doen met je partner. Door lol met elkaar te hebben, herinner je hem er heel duidelijk aan dat jullie relatie uit meer dan alleen seks bestaat, en dat je hem dus ook waardeert om andere redenen dan alleen seks. Hierdoor zal hij zijn gevoel van eigenwaarde minder aan seks koppelen, waardoor hij zich beter zal voelen over zichzelf.

Ook hier geldt weer dat dit het niet alleen makkelijker zal maken voor hem om het hele proces te doorlopen van het oplossen van zijn probleem, maar dat het hem ook zal helpen door stress te verminderen. Als hij zich minder druk maakt om zijn probleem, is er een kans dat zijn probleem vanzelf al wat minder zal worden.

Gratis video: 2 aantrekkelijke dames doen voor hoe jij het beste kan zoenen

Klik direct op de video en leer hoe jij een zoengod wordt.

 

drsm-zoenvideo-570

 

Oplossing 4: Werk samen aan een gezonde levensstijl

Aangezien erectieproblemen in de eerste plaats een lichamelijk probleem zijn, zal het je misschien niet verbazen dat de lichamelijke gezondheid van een man een enorme invloed heeft op zijn vermogen om een erectie te krijgen. Als je als man iets wilt doen aan je erectieprobleem, is het een goede eerste stap om wat gezonder te gaan leven.

Dat dat een stuk makkelijker gezegd is dan gedaan, dat begrijp ik natuurlijk ook wel, maar dat is waar jij om de hoek komt kijken. Je hebt namelijk een veel grotere kans om zoiets vol te houden als je dit samen doet; dus jouw steun als partner kan hier de doorslag geven. Bovendien zul je zelf natuurlijk ook positieve effecten ervaren als je gezonder gaat leven.

“Als je al langer een excuus zoekt om gezonder te gaan leven, grijp dan nu je kans!”

Maar welke aanpassingen moeten jullie maken in je leven als je wilt dat je partner weer een erectie kan krijgen? Allereerst is het zo dat verzadigde vetten (vetten die je vooral in vlees en zuivel terugvindt) zeer slecht zijn voor het vermogen van een man om een erectie te krijgen. Dit heeft alles te maken met het effect dat deze vetten hebben op de bloedsomloop (bron). Als je te veel verzadigd vet binnenkrijgt, kan de bloedtoevoer naar de penis dusdanig slecht zijn, dat deze simpelweg niet vol kan lopen met bloed, en je dus geen erectie kunt krijgen.

Ook suiker kan een oorzaak zijn van erectieproblemen (bron). Dit komt doordat suiker de aanmaak van de stof leptine remt, een stof die op zijn beurt weer erg belangrijk is voor de aanmaak van het hormoon testosteron. Er zijn maar weinig stoffen in het lichaam van een man zo belangrijk als testosteron wanneer het aankomt op seksueel presteren. Bovendien verhoogt suiker de aanmaak van het hormoon cortisol, waardoor je gestrest wordt. Ik heb al benoemd dat ook stress kan leiden tot erectieproblemen.

Naast voeding kan het ook goed werken om meer te gaan bewegen. Er is voor het kunnen krijgen van een erectie weinig zo belangrijk als een goede bloedsomloop (want een erectie is natuurlijk niets anders dan een penis die volloopt met bloed), en door te sporten bevorder je die goede bloedsomloop. Vooral cardio-oefeningen zijn hiervoor erg geschikt.

Als laatste is het ook van belang om voldoende water te drinken. Ik heb al gehamerd op het belang van de bloedsomloop als het aankomt op erecties, en bloed is voor het grootste gedeelte natuurlijk gewoon water. Het is voor een goede bloedsomloop daarom belangrijk dat je het vocht aanvult in je lichaam.

Oplossing 5: Spoor hem aan om naar de dokter te gaan

Iets wat bijna iedereen wel weet die ooit een relatie heeft gehad met een man, is dat mannen erg koppig en eigenwijs kunnen zijn, en vaak moeilijk hulp van buitenaf willen accepteren. Dit is dan ook de reden dat veel mannen met erectieproblemen jarenlang met hun problemen blijven rondlopen, omdat ze vinden dat ze zelf hun problemen moeten oplossen, en daar niemand anders voor nodig zouden moeten hebben.

Met zelfredzaamheid is op zichzelf natuurlijk niet veel mis, maar in sommige gevallen moet je toch echt accepteren dat je hulp van buitenaf nodig hebt. Als aanpassingen in je levensstijl onvoldoende blijken om een erectieprobleem op te lossen, zal je op een gegeven moment toch echt naar de dokter moeten. Veel mannen zijn hier echter te trots voor.

Als partner ben jij in de ideale positie om hem hiertoe over te halen. Ik noemde al eerder dat je bijvoorbeeld kan aanbieden om met hem mee te gaan, om zo de drempel lager te maken. Zorg ook dat je benadrukt dat het niets is om je voor te schamen.

De beste seks technieken om een seksgod te worden in bed (per video laten zien door sexy actrices)

Ontdek per video wat de beste tips zijn op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In onze online video’s genaamd De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken. Dit doen we doormiddel van sexy voorbeeld video’s waar 2 actrices en een acteur tips geven en voor doen. Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan.

Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *