Waarom Delay Spray Niet Werkt Tegen Te Vroeg Klaarkomen

Er komen steeds meer producten op de markt voor mannen die vroegtijdig klaarkomen. Niet zo gek; bijna 30 tot 40% van de mannen geeft aan dat ze te snel klaarkomen. En seks die maar 3 minuten duurt is natuurlijk voor beide partijen niet leuk. Het kan een aardige deuk voor je zelfvertrouwen zijn.

Maar middeltjes zoals de Delay Spray zijn geen oplossing tegen vroegtijdig klaarkomen. Ze zijn de definitie van een ad hoc-oplossing: je merkt het probleem even niet meer, maar het pakt niet de daadwerkelijke oorzaak aan. Je kunt wel telkens slaappillen nemen om in slaap te komen, maar wil je niet liever het échte probleem bestrijden?

Hoe werkt Delay Spray precies?

De naam zegt het deels al: de Delay Spray zorgt ervoor dat je orgasme uitgesteld wordt. Delay Spray verdooft je penis namelijk gedeeltelijk, waardoor deze minder gevoelig is voor prikkels. Dit betekent dat je langer seks kunt hebben voordat je klaarkomt, omdat je penis minder gestimuleerd wordt.

Delay Spray werkt door middel van de stof Lidocaine. Je sprayt de stof over je eikel en de schacht van je penis, en laat het middel ongeveer een kwartiertje intrekken. Hierna is je penis gedeeltelijk verdoofd. De seks zal dan wel langer duren, maar hoe zit het met de kwaliteit? En kun je later nog wel zonder het middel?

Waarom Delay Spray geen blijvende oplossing is

Het grootste probleem met Delay Spray, is dat je er erg van afhankelijk raakt. Zonder Delay Spray kom je weer net zo snel klaar als dat je eerst deed. Natuurlijk, bij het gebruiken van de Delay Spray zul je de seks langer volhouden. Maar wil je niet liever dat je zonder hulpmiddelen je orgasme kunt uitstellen?

Elke keer weer dat je seks gaat hebben, moet je de Delay Spray op je penis spuiten. Dat klinkt nou niet heel erg romantisch; elke keer als jullie net opgewonden zijn, moet je de seks onderbreken om de Spray op te spuiten en in te laten trekken. Je kunt net zo goed al je kleren weer aandoen!

Verderop leren we je hoe je door bepaalde technieken zelf je orgasme kunt uitstellen, zonder allerlei chemische materialen. Hoe fijn zou het zijn om niet meer afhankelijk te zijn van middelen als de Delay Spray, maar zelf je ejaculatie in de hand te hebben? Lees snel verder voor onze geheimen!

Delay Spray maakt je seksleven er niet beter op

Het uiteindelijke doel van de Delay Spray is dat je seksleven verbetert. Je bent namelijk ontevreden over hoe lang je het tijdens de seks volhoudt, en je hebt het gevoel dat je je partner teleurstelt. Daarom ga je op zoek naar een manier je orgasme uit te stellen, en zie daar: je oog valt op de Delay Spray.

Maar is deze spray wel zo goed voor je seksleven? De praktijk wijst uit van niet. Allereerst raakt je penis gedeeltelijk verdoofd door de Delay Spray. Dat heeft als gevolg dat je veel minder voelt tijdens de seks, en er minder van kunt genieten. Probeer maar eens jezelf te knijpen als je een lamme arm hebt; daar voel je ook niets van.

Bovendien is het voor je partner niet veel beter. De Delay Spray kan als nare bijwerkingen hebben dat je mogelijkheid om een erectie te krijgen of de sterkte van je erectie afnemen. Seks hebben wordt wel erg lastig zonder een erectie. Dit gebeurt vaker dan we zouden willen bij mannen die Delay Spray gebruiken.

Als laatst verdooft de Delay Spray niet alleen je penis, maar ook de seksuele spanning. Jullie zijn er klaar voor om helemaal los te gaan op elkaar. Zij trekt langzaam je onderbroek naar beneden, en jij de hare… maar wacht: eerst de Delay Spray opspuiten. Je merkt wel hoe de stemming er gelijk uit is.

Delay Spray kost je meer dan de resultaten je lief zijn

Natuurlijk kost de Delay Spray geld. In vergelijking met verschillende pillen of crèmes, valt de prijs van Delay Spray nog aardig mee – meestal betaal je ongeveer €15 per 30 tot 50 ml. Ervan uitgaande dat je ongeveer 1 ml per keer nodig hebt, kost het je al snel 50 cent per keer dat je seks hebt.

Heb je ongeveer 4 keer per week seks? Dan zit je al snel aan 10 euro per maand en 120 euro per jaar. Dit zijn inderdaad geen gigantische prijzen. Maar je moet ook bedenken wat je ervoor terugkrijgt: een verdoofde penis die je minder plezier geeft, en een sensuele stemming die onderbroken wordt door deze spray.

Zeker als we je vertellen dat je helemaal gratis kunt leren je orgasme uit te stellen, snap je niet dat je ooit geld betaalde voor Delay Spray. Een orgasme is namelijk iets geheel natuurlijks, waar je geen chemische middelen voor nodig hebt om het uit te stellen. Alles wat je nodig hebt is controle over je lichaam.

Controleer je lichaam en je hebt nooit Delay Spray nodig

Op onze website kun je verschillende tips vinden om natuurlijk je orgasme uit te stellen. De meeste tips hebben te maken met het controleren van een bepaalde spier: de pc spier. Deze spier zit tussen je schaambeen en je stuitje. Hij controleert de stroom van urine, en dus ook die van je sperma.

Door oefeningen te doen kun je leren jouw pc spier onder controle te krijgen. Je hebt dan veel meer invloed over wanneer je precies gaat klaarkomen. Je lichaam is geen verrassing meer voor je; je weet precies hoe het voelt wanneer een orgasme er aan zit te komen, en wat je moet doen om deze uit te stellen.

Wil je meer weten over hoe je jouw pc spier kunt beheersen? En wat andere technieken zijn om je orgasme uit te stellen? Kijk dan snel rond op onze website. We hebben talloze artikelen geschreven met natuurlijke manieren om jouw orgasme te leren uit te stellen. Van start-stop methode tot kegeloefeningen; alles wordt uitgelegd! Om direct achter al onze geheim te komen, lees je ons speciale e-book. Hierin leggen wij al onze geheimen bloot, ook degenen die niet in de blogs te lezen zijn. Wees een meester over je eigen lichaam met ons e-book!

Stel je ejaculatie vanavond al 30 minuten langer uit

Wanneer je nog meer adviezen en strategieën wilt om voorgoed je ejaculatie uit te stellen, heb ik nog een goede tip voor je. Chris Coster is de autoriteit op het gebied van het verhelpen van vroegtijdige ejaculatie. Hij heeft een baanbrekende methode ontwikkelt die vele mannen al hebben verlost van te snel klaarkomen.

Je leert er alles over in zijn uitgebreide aanpak met talloze oefeningen en tips. Daarnaast krijg je nog enkele zeer interessante bonussen die je seksleven nog verder zullen verbeteren.

Bekijk hier de methode van Chris Coster:

Complete Ejaculatie Controle Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *