Communiceer in Bed en Geniet van Betere seks!

Seks is meer dan alleen een lichamelijk fijne tijd hebben tussen de lakens. Bij goede seks komt meer kijken dan wat er slechts in het bed gebeurt: om meer van seks te genieten is communiceren over en tijdens de seks ontzettend belangrijk. Toch vinden veel mensen het raar of ‘awkward’ om over de seks te praten.

Nergens voor nodig! Seks is uiteraard iets heel normaals. Natuurlijk is het intiem, maar juist daarom zou je er met je partner uitgebreid over moeten kunnen praten. Bij je partner hoef je je nergens voor te schamen, toch? Lees in dit artikel hoe praten over de seks jullie kan helpen om betere seks te hebben!

Praat met je partner over wat je lekker vindt…

Je kunt je vast wel die ene speciale keer herinneren, toen de seks zó geweldig was dat deze daarna niet meer geëvenaard werd. Maar dat is toch eigenlijk zonde? Wil je niet vaker zulke geweldig seks hebben? Dat komt niet zomaar uit de lucht vallen – je moet dan met je partner over die keer seks praten.

Leg aan elkaar uit wat jullie zo bijzonder vonden aan die ene keer. Misschien lag het wel aan het voorspel, aan de lieve woordjes die hij zei, of de manier waarop zij met haar heupen bewoog. Als je het hier niet over hebt, bestaat de kans dat je de geweldige seks niet meer kunt herhalen. En dat wil je toch niet!

Je moet uiteraard ook niet geforceerd proberen om die ene keer exact na te bootsen. Let gewoon op bepaalde dingen die de seks voor jou nét iets beter maakten, en bespreek deze met je partner. Misschien zijn het wel zulke kleine dingen waar hij of zij eigenlijk nooit bij stilgestaan heeft, en die je eenvoudig vaker kunt toepassen.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

… en ook over wat je niet lekker vindt

Wat je niet fijn vindt tijdens de seks is natuurlijk ook belangrijk. Als je hier niet goed over communiceert, maakt je partner misschien stomme fouten die eigenlijk simpel te verhelpen zijn. Door kleine tips en feedback kun je de seks al vele malen beter maken, zonder dat je de communicatie ongemakkelijk maakt.

Je denkt misschien: ik kan toch ook zonder te praten duidelijk maken of ik iets niet fijn vind? Dat is ten dele waar. Maar zie het zo: als de man bijvoorbeeld de tepels van de vrouw streelt en knijpt, en de vrouw duwt zachtjes zijn hand weg, wat betekent dat dan? Vindt ze het helemaal niet lekker, of moet hij het iets zachter doen?

Dat is voor de man nu niet duidelijk, dus houdt hij er maar helemaal mee op. En dat terwijl zij het best fijn vindt als haar tepels gestreeld worden. Dit kun je alleen duidelijk maken door goed te communiceren. Ook zijn kleine aanpassingen niet altijd met handgebaren duidelijk te maken, terwijl ze een wereld van verschil kunnen betekenen.

Communiceer ook als je geen seks hebt

We snappen best dat je het lastig vindt om tijdens de seks feedback te geven aan je partner. Dat kan ook erg mood-killing zijn; de erotische sfeer is in het water gevallen. Daarom raden we je aan om dingen juist ook buiten de seks te bespreken, in een relaxte omgeving. Dus niet als jullie vol stress aan het ontbijt zitten, maar wanneer je ’s avonds op de bank televisie kijkt.

Zo voorkom je dat je de goede sfeer tijdens de seks verpest. Bovendien kun je er met een wat rationelere blik naar kijken en over praten met je partner. Seks hoort geen taboe te zijn, zeker niet onder partners. Bespreek dus wat je maar wilt over jullie seks op een rustig moment.

Gratis video: 2 aantrekkelijke dames doen voor hoe jij het beste kan zoenen

Klik direct op de video en leer hoe jij een zoengod wordt.

 

drsm-zoenvideo-570

 

Communiceer ook over je fantasieën

Veel mensen schijnen te vergeten dat seksuele fantasieën compleet normaal zijn. Sommige mensen ‘verdringen’ ze in een relatie, omdat het een beetje voelt als vreemdgaan. Wat je beter kunt doen is jouw partner betrekken in je seksuele fantasieën – of nog beter, de fantasieën met je partner bespreken!

Ook dit kun je beter niet tijdens de seks doen. De kans dat je jouw partner nogal overvalt met je voorstel is redelijk aanwezig. Niet bepaald opwindend. Je kunt beter buiten de slaapkamer jouw ideeën voor de seks bespreken. Misschien heeft jouw partner wel dezelfde fantasie, of stemt hij/zij er nu wel mee in.

Respecteer hierin ook de mening van jouw partner. Niet iedereen deelt dezelfde fantasieën en seksuele voorkeuren. Leg allebei goed uit waarom je iets juist wel of niet wilt uitproberen, en respecteer elkaar hierin. Dring niet aan op bijvoorbeeld een bepaald standje of een trio, als jouw partner het echt niet ziet zitten.

Praten over seks als voorspel

Er zijn weinig mensen die niet opgewonden raken als hun partner sexy woordjes influistert. Seks gaat verder dan alleen elkaar lichamelijk stimuleren; met wat je zegt kun je jouw partner meer opwinden dan je denkt! Elkaar lieve of opwindende woorden zeggen tijdens de seks voegt net die ene dimensie toe aan het vrijen.

Maar ook buiten de slaapkamer kan praten over seks opwindend zijn. Denk bijvoorbeeld aan het sturen van erotische sms’jes, al dan niet met een spannende foto. Wedden dat jouw partner de rest van de dag aan niets anders meer kan denken dan wat er die komende avond zal gaan gebeuren?

Het voorspel kan dus al plaatsvinden voordat jullie elkaar überhaupt zien! Onderschat zeker de mogelijkheid van de telefoon niet: als jullie elkaar even niet kunnen zien, kan telefoonseks ontzettend opwindend zijn. Je verlangt dan zo naar jouw partner, dat jullie seks veel beter is wanneer jullie elkaar weer zien.

Kortom, wees open over seks!

Seks is heel normaal en je wilt er zo goed mogelijk van genieten. Nu weet je wat voor belangrijke rol communicatie daarin speelt. Overleg dus eens met jouw partner over wat jullie tussen de lakens kunnen verbeteren, en geniet nog meer van de seks. We wensen je veel succes en plezier!

De beste seks technieken om een seksgod te worden in bed (per video laten zien door sexy actrices)

Ontdek per video wat de beste tips zijn op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In onze online video’s genaamd De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken. Dit doen we doormiddel van sexy voorbeeld video’s waar 2 actrices en een acteur tips geven en voor doen. Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan.

Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *