3 Akelige Nadelen van Androskat + Natuurlijke Oplossing

Mannen met een erectiestoornis kunnen toch een stijve penis krijgen door gebruik te maken van Androskat. Door middel van injecties in de penis wordt er een erectie gecreëerd.

Wij leggen jou uit wat de 3 akeligste nadelen zijn van dit erectiemedicijn, en wij vertellen jou wat de bijwerkingen zijn. Wij helpen jou ook op weg om op een natuurlijke en minder lugubere manier tot een beter resultaat te komen.

Wat is Androskat?

Het medicijn zit in een ampul. Met een injectiespuit moet het medicijn uit de ampul worden gezogen en moet het in de zwellichamen in de penis worden gespoten. De werking van Androskat ontstaat door twee werkzame stoffen, namelijk:

 • Fentolamine – Dit middel zorgt voor een betere bloeddoorstroming binnen de vaten. De penis zal hierdoor eenvoudiger bloed opnemen in de zwellichamen. Zodra de zwellichamen volgezogen zijn met bloed, ontstaat er een erectie.
 • Papaverine – Dit is een spierverslapper. Samen met Fentolamine brengt het middel een erectie tot stand.

Het medicijn is uitsluitend te verkrijgen op doktersrecept.

Let op, om direct de beste tips te ontdekken om vanavond al je erectieproblemen op te lossen en hardere erectie te krijgen, bekijk je het Complete Erectie Controle ebook.

Wat is de kracht van Androskat ten opzichte van erectiepillen?

Laten wij voorop stellen dat wij geen voorstanders zijn van Androskat en van erectiepillen. Toch willen wij jou uitleggen waarom sommige mannen Androskat verkiezen boven erectiepillen. Na het slikken van erectiepillen kan het tot wel een uur duren voordat het medicijn effect heeft. Androskat werkt binnen 10 minuten, mits op de juiste manier en in de juist hoeveelheid geïnjecteerd. Androskat kan ook een vervanging zijn voor mannen die om medische redenen geen erectiepillen mogen slikken. Bij de bijwerkingen en de nadelen zal blijken dat Androskat niet de medische oplossing is voor erectiestoornissen.

Hoe moet je Androskat gebruiken?

Het middel wordt gekocht in een ampul. Het medicijn moet je uit de ampul halen met een injectiespuit met een zogenaamde opzuignaald. Daarna moet de naald vervangen worden door een dunnere injectienaald om het middel in het zwellichaam van de penis te kunnen spuiten. De penis bestaat uit 2 zwellichamen. Het moet ingespoten worden in één van de twee. Om het in te kunnen brengen moet de penis vlak onder de eikel tussen duim en wijsvinger vastgehouden worden. Strek de penis uit en injecteer zodat het middel in de zwellichamen terecht komt. Lees de handleiding goed door om te voorkomen dat je het fout injecteert.

andros gebruiken

Wat zijn de bijwerkingen?

Zoals bij alle medicijnen tegen erectiestoornissen het geval is, heeft Androskat ook nogal negatieve bijwerkingen. Door het foutief injecteren van het middel kunnen er ook bijeffecten ontstaan. Deze zullen wij nader bespreken bij de nadelen van het medicijn. Enkele bijwerkingen zijn:

 • Er kan littekenweefsel ontstaan (hierover later meer)
 • Bloeduitstortingen op de penis
 • Licht verdovend gevoel in de penis
 • Het reactievermogen kan achteruit gaan
 • Als je bloedverdunners gebruikt, kan er bloed stromen uit het injectiegaatje
 • De plek van injectie kan rood worden en geïrriteerd raken
 • Zwelling van de voorhuid
 • Je kunt licht in je hoofd worden / duizeligheid
 • Het gezichtsvermogen kan verminderd worden
 • Concentratievermogen kan verslechteren

Het medicijn is alleen te verkrijgen op doktersrecept omdat de combinatie van verschillende medicijnen gezondheidsrisico’s kan opleveren.

Wat kost Androskat?

Je moet ongeveer rekening houden met kosten tussen 6 euro en 8 euro per ampul. Uitgaande van 8 keer in de maand seks, lopen de kosten op tussen 48 euro en 64 euro per maand. In vergelijking met erectiepillen is Androskat gemiddeld iets goedkoper. Toch is het voor veel mannen een grote stap om een injectiespuit te gebruiken om een erectie te kunnen krijgen, en dat is terecht.

3 akelige nadelen van Androskat

Door de opsomming van de bijwerkingen zullen de meeste mannen met erectiestoornissen al afgeschrokken zijn. Ben je nog steeds nieuwsgierig naar Androskat en overweeg je om het aan te schaffen, lees dan de volgende 3 nadelen!

Nadeel #1: Weet hoe en hoeveel je injecteert

Door de producenten van het medicijn wordt het afgeraden om binnen 24 uren vaker de penis te injecteren met Androskat. Bij het injecteren kan het gebeuren dat je op een verkeerde plek injecteert. Het gevolg kan zijn dat het middel niet in één van de zwellichamen terecht komt. In het beste geval kan er geen erectie ontstaan, maar verkeerd injecteren kan ook andere gevolgen hebben. Je kunt bijvoorbeeld een bloeduitstorting krijgen. Te hoge dosering zorgt ervoor dat je de erectie uren lang blijft houden. Te weinig injecteren zal niet zorgen voor een erectie.

Nadeel #2: Je moet injecteren in je penis

Het is nogal een obstakel om een naald te steken in je penis. Voor veel mannen zal dit al een reden zijn om Androskat niet te gebruiken. Volgens de fabrikanten is het voordeel van het medicijn dat het binnen een paar minuten werkt. Hierdoor zou spontane seks weer mogelijk zijn. Het voorspel onderbreken om een injectie voor te bereiden en te injecteren staat ver af van seks. Dit zal voor zowel de man als de vrouw een grote seksuele afknapper kunnen zijn.

androskat

Nadeel #3: Er kan littekenvorming ontstaan

Mannen die Androskat zien als oplossing voor erectiestoornissen, zullen meerdere keren in de week de penis moeten injecteren om in bed te kunnen presteren. Na maanden kan er op de penis littekenweefsel ontstaan. Ook logisch, want vaak zal de injectie op ongeveer dezelfde plaats ingebracht worden. Je hebt nog de mogelijkheid om te injecteren aan de andere zijkant van de penis, maar ook in dat geval kan er littekenweefsel ontstaan. Het advies van de producenten is om niet altijd op dezelfde plek de spuit in te brengen.

Littekenweefsel kan zorgen voor pijn in de penis op het moment dat er een erectie ontstaat. Deskundigen adviseren om Androskat niet vaker te gebruiken dan twee keer in de week.

Waarom genoegen nemen met bijwerkingen en de nadelen?

Ondanks de bijwerkingen en de nadelen van Androskat blijkt er toch nog steeds vraag te zijn naar het medicijn. Eigenlijk is dat vreemd, want mannen kunnen op andere manieren van erectiestoornissen af komen. De meeste methodes vergen veel investeringen in tijd en aandacht, maar op de lange termijn is dat de enige oplossing. Er moet een keuze worden gemaakt. Altijd aan de medicijnen blijven of nu werken aan een toekomst zonder erectiestoornissen.

Hoe kun je erectiestoornissen voorkomen en verhelpen?

Wij hebben 3 alternatieve manieren geselecteerd om erectiestoornissen echt de baas te worden. Meerdere manieren worden besproken in het ebook Complete Erectie Controle. Belangrijk is om zo gezond mogelijk te leven. Veel mannen met erectiestoornissen hebben ook last van andere klachten die te herleiden zijn naar een slechte lichamelijke gesteldheid. Wij geven jou een aantal manieren waarmee je op lange termijn erectieproblemen kunt verhelpen en voorkomen.

Manier #1: Heb je last van overgewicht? Pak je probleem aan!

Erectieproblemen en een slechte lichamelijke en geestelijke gezondheid gaan vaak hand in hand. Een erectiestoornis bij een man met overgewicht kan zelfs duiden op hart- en vaatziekten. Mannen met overgewicht kunnen om cosmetische redenen genoegen nemen met overgewicht, maar om een gezond en lang leven te hebben, moeten mannen met een flink overgewicht actie ondernemen. Ze hebben niet alleen een grotere kans op erectiestoornissen, maar ook op andere ziektes en aandoeningen.

Streng op dieet gaan zal er niet voor zorgen dat er binnen een paar weken weer een erectie ontstaat, maar als er veel kilo’s verloren zijn kan het probleem ineens verholpen zijn. Het gaat niet alleen om de kilo’s, maar ook het gezondere eten en meer bewegen.

Manier #2: Stoppen met drugs, drank en roken

Rokers hebben tientallen procenten meer kans op erectieproblemen. Ook rokers die verder gezond leven. Uit onderzoek blijkt dat bij rokers die voor hun 50e stoppen met roken, erectieproblemen vanzelf weer stoppen zodra ze niet meer roken. Als je na je 50e stopt met roken, heb je een kleinere kans dat je weer een stijve penis kunt krijgen. Door drugs kan de behoefte aan seks verdwijnen. Mannen die onder invloed zijn, zullen meer moeite hebben om in bed te kunnen presteren. Zodra het effect van de drugs verdwenen is, kunnen seksuele prestaties blijvend aangetast zijn.

Hetzelfde kun je zeggen over overmatig drankgebruik. Tot 2 glazen alcohol kan het effect zijn dat een erectie zelfs eenvoudiger ontstaat. Meer dan 2 glazen alcohol heeft een negatieve invloed op het ontstaan van een erectie. Dagelijks teveel drank drinken sloopt het lichaam, en dus ook je seksleven.

Manier #3: Bloeddruk verlagen

Mannen vanaf 40 jaar met een te hoge bloeddruk, hebben 50 procent meer kans op een erectiestoornis. Dit blijkt uit een Amerikaans onderzoek. De bloeddruk moet niet verlaagd worden met medicijnen, want dergelijke medicijnen vergroten de kans op erectieproblemen juist. Dit doe je door goed op je voeding te letten. Er zijn zeer goede diëten volledig gericht op het verlagen van de bloeddruk.

Unieke Methode Onthult Aanpak Om In No Time Weer Geweldige Seks Te Ervaren (Voor Het Te Laat Is)

Wanneer je nog meer adviezen en strategieën wilt om voorgoed je erectieproblemen te verbannen, heb ik nog een goede tip voor je. Chris Coster is de autoriteit op het gebied van het verhelpen van erectieproblemen. Hij heeft een baanbrekende methode ontwikkelt die vele mannen al hebben verlost van een teleurstellend seksleven.

Je leert er alles over in zijn uitgebreide ebook vol met oefeningen en tips. Daarnaast krijg je nog enkele zeer interessante bonussen die je seksleven nog verder zullen verbeteren.

Bekijk hier de methode van Chris Coster:

Complete Erectie Controle Risicovrij Uitproberen

15 Reacties op "3 Akelige Nadelen van Androskat + Natuurlijke Oplossing"

 1. willem

  says:

  je moet zelf uit zien te zoeken hoeveel je per keer nodig hebt om een injectie te krijgen. bij mij is het probleem ondanks de geringe hoeveelheid een tiende milliliter ik na de daad een nog hardere penis krijg en dan wel twee a drie uur aanhoudt. niet bevorderlijk als je op visite of boodschappen moet doen. voor de rest ben ik erg tevreden over het product

 2. H.Hulshof

  says:

  Graag wordt ik op de hoogte gehouden met nieuwe ontwikkelingen. Na verwijdering van- door Da Vinci Robot- de prostaat op 65 jarige leeftijd is geen erectie meer te krijgen.

 3. jaap vlies

  says:

  Ik gebruik het nu al 6 jaar.
  Ja het ging in het begin wel eens fout.
  de eerste keer had ik een erectie van meer dan 13 uur en moest naar het ziekenhuis om hem weer normaal te krijgen.
  In totaal 4 keer in het ziekenhuis geweest en was bang om het te gebruiken.

  Echter nu is het effect veel minder en heb ik een erectie tussen de 3 en 6 uur.Zelfs als de geiheid over is doordat je klaargekomen bent , zakt hij niet en verslapt niet.

  In de bijsluiter staat dat je het maar 1 keer per week mag gebruiken om eventueel verhardingen te verkomen.
  Ik heb periodes dat ik het veel vaker gebruik , soms 2x per dag en ja dan heb je dus een erectie van zeg maar meer dan 10 uur per dag.
  Ik heb geen of nauwlijks bijwerkingen van het spul maar injecteer het op verschillende plaatsen.

  Ik ben het gaan gebruiken omdat er veel behoefte was aan sex door mijn seksueele contacten en ik soms geen stijve meer kon houden.

  In het begin kon ik ook niet zitten , want dan prikte hij in mijn buik , dus dan was het staan of liggen.
  Er is nog een nadeel , als je moet plassen kan je gewoon plassen (wat normaal niet gaat) echter hij staat recht op en kan je alleen nog maar tegen het plafond aan pissen en niet op de wc.
  Een voudige remedie is onder de douche gaan staan en je hand er boven houden , ook dan verslapt hij niet.

  Moet je plotseling ergens naar toe, trek een lang vest aan of een lang T-shirt (bij warm weer) die over je broek heen valt.
  Afhankelijk hoe groot je lul is , heb je enigzins een probleem met een broek dicht maken.
  Je kan een grote ruime trainingsbroek aan doen, een strakke lage broek gaat bij mij niet , want dan steekt hij boven je broek uit en zou je broek open moeten laten staan.

  Vooral in het begin is het effect veel groter als dat je het regelmatig gebruikt en moet je altijd met een lage dosis beginnen 3mml.
  Het spul werkt alleen maar bij mannen die nog wel een erectie kunnen krijgen , dus wordt je wakker met de bekende Odel dan is Androskat een echt tover middel.

  Bij veelvuldig gebruik , zoals bij mij, is het effect iets minder en is de dosis makelijk te bepalen.Ik gebruik 5mml en het werkt altijd.
  Daarnaast is een erectie gewoon een fijn en geil gevoel zelfs na het klaarkomen kan je nog uren presteren en vind ik het niet erg om na gebruik ergens naar toe te moeten gaan.
  Gelukkig heb ik een normale maat en is 18cm nog goed te verbergen en kan ik er nu ook mee zitten , dus ook autorijden.
  Een erectie van langer dan 6 uur wordt pijnlijk en is echt niet fijn en zoals eerder gezegd dan heb je een probleem en kan je naar het ziekenhuis en is een beetje genant

  Ik weet inmiddels hoe ik hem zelf naar beneden kan halen mocht het fout gaan maar heb ik maar een keer toe moeten passen.

  Dus ja ik kan er een heleboel over vertellen als veelvuldig androskat gebruiker en heb ik een erectie waar een 18 jarige niet aan kan tippen en ik ben inmiddels 60 jaar.

  Duur is het wel, maar ook daar heb ik wat opgevonden.

  groetjes jaap.

  • Jaap

   says:

   Mooi verhaal. Op het eind : Duur is het wel maar ook daar heb ik wat op gevonden...... Maakt wel nieuwsgierig....

  • Ruud

   says:

   He hoi en halloootjes jaap.ijn vraag aan jou is .wat jij er hebt gevomden om het goedkoperder te nemachtiggen ,want op internet zijn ze doms goedkoper te vinden,maar ik durf het niet aan omdat het ook vaak namaak spul is en dan heb ik lucht gekocht .snap je. Mdvg ruud

  • Paul

   says:

   Beste Jaap
   ben echt nieuwsgierig om het gebruik van androskat goedkoper te maken.
   groeten van Paul

  • Jan Lul

   says:

   Ik ben een vervent gebruiker van androskat en doe dit ook icm drugs. Nu komt het wel eens voor dat die na 10 a 12 uur nog niet slap wordt, dan zit er maar een ding op en dat is naar het ziekenhuis. Maar omdat ik daar inmiddels al een keer of 10 ben geweest wordt ik niet echt serieus meer genomen. Wat kan ik zelf doen om m slap te krijgen? Behalve een naald erin steken en bloed af tappen :-)

 4. Wim Thibaudier

  says:

  Ik wil een reactie geven op het gebruik van Androskat. Ik gebruik het middel al jaren en ben zeer tevreden over het middel. Ik heb vanwege het gebruik van anti epilepsie medicijnen een onvolledige erectie. Ik heb zowat alle medicijnen uitgeprobeerd en androskat was het enige medicijn dat hielp. Verder moet ik oppassen met het gebruik medicijnen op kruidenbasis omdat ik voor veel kruiden allergisch ben. Ik wil verder duidelijk maken dat men het spuiten in het ziekenhuis geleerd krijgt. Het is echt geen ramp. Ik kan dit medicijn iedereen aanbevelen die met dit probleem zit. Groetjes Wim

 5. Jan

  says:

  Mooi verhaal Jaap,
  ik gebruik het ook wel eens en heb dan ook soms als ik iets te veel neem dat hij te lang hard blijft, wat zijn jou manieren om hem slap te krijgen,
  groetjes Jan.

 6. frans

  says:

  zijn er geen kleinere naalden ben er doodbang voor

 7. dick .

  says:

  ik gebruik het al jaren. haal 2 spuitjes uit een flacon. die ik in de koelkast bewaar .hun advies . dat werkt voldoende bij mij. ik heb geleerd te spuiten in het ziekenhuis ,omdat ik er toch voor prostaat controle liep. ik heb ook een keer een blauwe gehad, of iets blauw dat gaat wel over, het advies een week rust mijn ervaring is hoe beter je spuit hoe minder voel je gr; dick

 8. kees

  says:

  hallo 2 jaar mijn prostaat ver wijdert met een robot na dien geen erextie meer nou aan het proberen met androscan iedere keer in spuiten en geen erextie ?? wat doe ik dan verkeerd de doctor deed het een keer bij mij en toen wel erextie ??

 9. Leo

  says:

  Laat het je nog eens uitleggen hoe je moet spuiten. Te veel van onder of van boven geeft geen resultaat. Het kan ook zijn dat je zwellichaam een uitzonderlijke vorm heeft. Een echo en je weet het. De uroloog weet wel raad.

 10. Erik

  says:

  Ik ben wel nieuwsgierig hoe je er zelf voor kan zorgen dat je erectie weer kan afnemen.
  Gebruik androskat nu een paar maanden en erg weinig, 0,1 tot 0,15 ml, maar ben nu al wel 3x in het ziekenhuis geweest omdat hij te lang stijf bleef.
  Zou graag leren wat ik fout doe of wat ik kan doen om te zorgen dat de erectie afneemt en ik niet telkens het ziekenhuis mag bellen.

 11. Dick

  says:

  Heb een vraag. Heb de laatste keer schijnbaar fout geinjecteerd. Kreeg geen goede erectie en kreeg buikpijn. Wat kan dat zijn?
  Misschien heb ik iets fout gedaan. Hoe lang zijn de capsules houdbaar. Zijn deze na het verloop datum nog bruikbaar.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *