5 Tips Voor De Beste Anale Sex + 2 Fatale Fouten

Niet iedereen staat er voor open, maar anale sex wordt steeds populairder. Je doet er verstandig aan om je er vooraf wel goed in te verdiepen voordat je ermee wilt beginnen. Anale sex op de onjuiste manier uitvoeren kan namelijk pijnlijk zijn. Als je het samen met je partner onder de knie hebt, gaat er een nieuwe wereld voor je open.

Wij geven jou tips hoe je anale sex prettig kunt toepassen in jouw seksleven. Waar moet je op letten en hoe kun je het genot van jezelf en je partner verder verhogen. Wij bereiden jou ook voor op 2 veel gemaakte fouten.

Wat wordt er onder anale sex verstaan?

Bij anale sex worden er seksuele handelingen verricht in de anus in plaats van de vagina. Het kan hierbij gaan om het penetreren, maar ook het met de hand of mond stimuleren van de anus, valt onder de definitie anale sex. In tegenstelling tot wat er vaak wordt gedacht kan het zowel voor de man als voor de vrouw prettig zijn.

Deze manier van sex kan beschadigingen aanbrengen aan het lichaam als anale sex op een onjuiste manier wordt uitgevoerd. Neem eerst zoveel mogelijk informatie tot je voordat je tot anale sex over gaat. Zowel de man als de vrouw kunnen er uitsluitend van genieten als het op de juiste manier wordt gedaan.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Is anale sex voor de man en voor de vrouw prettig?

De meeste vrouwen zullen anale penetratie niet prettig vinden. Dit wordt ook mede veroorzaakt doordat er wordt gedacht dat het pijnlijk is. Door er de tijd voor te nemen en door de juiste voorbereidingen te treffen kan pijn plaats maken voor genot. Eerst moet de anus gestimuleerd worden met de vingers, de tong of de mond.

Na een uitgebreid voorspel gericht op de anus kan anale sex ook voor de vrouw prettig zijn. Voor de man zal het een extra opgewonden gevoel geven om te penetreren in de anus. Dit kan een extra dimensie aan het seksleven toevoegen.

Anale sex zonder penetratie

Je kunt anale sex ook beleven zonder dat de penis de anus van de vrouw ook daadwerkelijk binnendringt. Dit doe je door te voelen, kussen en te likken. Voor de man kan het stimuleren van de anus ook een verrijking zijn voor het seksleven. Een paar centimeter in de anus zit de a-spot van de man. Ook vrouwen kunnen gestimuleerd worden door aan de anus aandacht te besteden. Belangrijk is wel om de tijd ervoor te nemen. In klein stapjes kunnen jullie steeds een beetje verder gaan.

Gratis video: 2 aantrekkelijke dames doen voor hoe jij het beste kan zoenen

Klik direct op de video en leer hoe jij een zoengod wordt.

 

drsm-zoenvideo-570

 

Is anale sex wel hygiënisch?

Hygiëne is zeer belangrijk bij anale sex. Je hebt namelijk een grotere kans op verspreiding van soa’s. Zeker mannen en vrouwen die niet monogaam zijn, moeten zeer voorzichtig zijn. Ook moet er goed op gelet worden dat er geen penetratie in de vagina volgt op anale penetratie. Gebruik dus altijd een condoom.

Resten van je ontlasting zijn namelijk een bron van bacteriën. Let ook op bij het vingeren. Maak je vingers eerst schoon nadat je hebt gevingerd in de anus. Ook als je de anus alleen maar gestreeld hebt. Leg naast het bed hygiënische doekjes neer om de vingers en de penis mee te kunnen reinigen.

Kan de vrouw klaarkomen door anale sex?

Er blijken maar weinig vrouwen te zijn die een orgasme kunnen bereiken met anale sex. De kans hierop is te vergroten door een grote mate van opwinding bij de vrouw. Toch blijft de kans hierop klein. Bij vaginale sex komen de meeste vrouwen al niet klaar, ondanks de erogene zones in de vagina. Het kan voor de vrouw wel een extra opgewonden gevoel geven.

5 belangrijke tips

Graag geven wij jou een aantal belangrijke tips om anale sex nog lekkerder te maken. Ook wijzen wij jou op het belang van veiligheid en een goede hygiëne.

Tip # 1 – Zo voorkom je pijn bij anale sex

Penetreren zonder enige voorbereiding is zeer onaangenaam. Anale sex hoeft niet pijnlijk te zijn, maar dan moet je wel de juiste voorbereidingen treffen en aandacht besteden aan de anus van je partner.

In kleine stapjes moet de anus voorbereid worden op wat er komen gaat, dit doe je door eerst te spelen met het gebied rondom de anus. Vervolgens ga je voorzichtig met je vingers de anus bevoelen en licht penetreren. De vingers moeten de spieren ontspannen om  ruimte te kunnen maken voor de penis. Je doet er verstandig aan om al bij het masseren met de vingers glijmiddel te gebruiken.  Vervolgens wordt de penis zeer voorzichtig ingebracht. Dit gaat echt stukje voor stukje.

anaal2

Tip # 2 – Neem de tijd ter voorbereiding

Anale sex moet je wel op voorbereid zijn. Je moet namelijk een (extra) condoom bij de hand hebben + glijmiddel en natuurlijk schoonmaakdoekjes. Het seksritme onderbreken om dit alsnog te pakken kan de seksuele spanning wegnemen en het moment verpesten.

Het voorspel begin je niet met het stimuleren van de anus. Er moet eerst opwinding worden opgebouwd. Pas als jullie beide in extase zijn, kan er pas een keer gedacht worden aan anale sex. Dit kan anders zijn voor stellen die goed op elkaar ingespeeld zijn. Begin met het kussen en likken van de anus en bouw op deze manier de opwinding gericht op het anaal penetreren op.

Tip # 3 – Zorg voor voldoende glijmiddel

Bij het vrijen maakt de vagina een soort glijmiddel aan. Dit is bij anale sex niet het geval. Ook bij een zeer grote opwinding, komt er nog steeds geen glijmiddel vrij. Wees niet te zuinig met glijmiddel, want dit is vooral voor de vrouw van essentieel belang. Speeksel kan als alternatief glijmiddel gebruikt worden, maar het zal minder effectief zijn. Kies wel een glijmiddel op waterbasis. Dit is goedkoper en het houdt je huid zacht en soepel. Daarnaast zal het in tegenstelling tot sommige andere glijmiddelen het condoom niet kunnen beschadigen.

Tip # 4 – De anus is geen vagina

Nadat de penis is ingebracht in de anus, moet er nog steeds bij nagedacht worden dat het geen vagina is. De man moet zacht stoten en goed letten op voldoende glijmiddel. Denk er ook bij na dat er resten van ontlasting op de penis achter kunnen blijven. Was de penis eerst voordat deze weer ingebracht gaat worden in de vagina. Het condoom moet eventueel verwisseld worden voor een nieuwe.

Tip # 5 – Hygiëne en veiligheid boven alles

Bij anale sex kan niet voldoende benadrukt worden dat er vooral gelet moet worden op veiligheid en hygiëne. Dit komt enerzijds doordat er een grotere kans bestaat dat er een soa wordt overgedragen. Anderzijds is het ook belangrijk om de vagina schoon te houden. Er mogen geen sporen van ontlasting uit de anus in de vagina terecht komen. Was eventueel tussendoor de handen en de penis en leg extra condooms neer om vaker te kunnen wisselen.

anaal

Welke fouten moet je niet maken bij anale sex?

Een aantal fouten bij anale sex hebben wij al besproken, maar er zijn nog twee fouten die kunnen zorgen voor een afknapper. De eerder besproken fouten liggen voor de hand, maar deze twee fouten zijn minder logisch, maar ze kunnen er wel voor zorgen dat het seksuele gevoel in één keer weg is.

Fout # 1 – Tijdens de sex overleggen over anale sex

Tijdens de sex moet er eigenlijk niet teveel gepraat worden, en al zeker niet overlegd. Voor de vrouw is het een afknapper als de man niet het voortouw neemt. Bij het overgaan van vaginale naar anale sex moet je haar eigenlijk een beetje verrassen. Nadat jullie beide zeer opgewonden zijn geworden, kun je in één keer beginnen met het stimuleren van haar anus. Door de overgang tijdens een grote opwinding, zal het voor haar ook een opwindende gedachte zijn.

Je moet natuurlijk wel zeer geleidelijk te werk gaan, maar de overschakeling kan eenvoudig gemaakt worden. Ga bijvoorbeeld tijdens het beffen over van de vagina en de clitoris naar de anus. Een grote kans dat ze het een prettige ervaring vindt.

Fout # 2 – Te snel penetreren

De ultieme afknapper is het te snel proberen te penetreren. Dit geeft de vrouw een zeer onprettig gevoel en het zal ook nog eens zeer pijnlijk zijn. Bij het stimuleren van de vagina zal er binnen 10 tot 30 seconden vocht worden afgescheiden door de vagina om het penetreren eenvoudiger te maken. De anus is niet bestemd om te penetreren. Met de nodige aandacht en stimulatie kan de anus goed voorbereid worden op anale sex.

De beste seks technieken om een seksgod te worden in bed (per video laten zien door sexy actrices)

Ontdek per video wat de beste tips zijn op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In onze online video’s genaamd De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken. Dit doen we doormiddel van sexy voorbeeld video’s waar 2 actrices en een acteur tips geven en voor doen. Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan.

Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *